2777
2789

ممنون میشم از بیماری هاتونو و نحوه تشخیص بگید 

کسی که نارسایی قلبی دارع صرع دارع مشکلات دیسک و معلول جسمی حرکتی چرا واقعا حق ازدواج و عشق نداره

😆😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج كنن ولي موقع بچه دارشدن يه سري ازمايشو خاصو بايد بدن

ولی خوب دوتا معلول جسمی حرکتی نمیتونن حالا درآمدی داشته باشن و کارای خونه حداقل میتونن ازدواج کنن چرا جامعه ما هنور مول قدیم فکر میکنه

😆😆

منم خیلی شنیدم اینو.

دوستی دارم که ۳۵ سالشه و مجرده و میگه هرکی میفهمه داداشش معلوله میذاره میره.

اما بنظر من این بهانه ست،آدم خوب بیاد و دوستت داشته باشه قطعا نگاه به این چیزا نمیکنه.

من خودم بیماری سختی دارم، اما شوهرم براش مهم نبود، زندگیمون ۸ ساله الهی شکر بالا و پایین داشته ولی خوب و قشنگه.

توکل به خدا و امید داشتن به آینده خیلی مهمه

منم خیلی شنیدم اینو.دوستی دارم که ۳۵ سالشه و مجرده و میگه هرکی میفهمه داداشش معلوله میذاره میره.اما ...

آفرین کاش مردم باهم مهربون باشن درک کنن 

جسارتا بیماریتون چیه؟

😆😆

ولی خوب دوتا معلول جسمی حرکتی نمیتونن حالا درآمدی داشته باشن و کارای خونه حداقل میتونن ازدواج کنن چر ...

نه کی گفته حق ازدواج ندارن ولی خوب با یکی شبیه خودشون . من دیدم دختر و پسر سندروم داون داشتن و با هم ازدواج کرده بودن . یا یه بنده خدایی بود چهره اش یه مشکلی داشت که خوب با معیارهای عادی ناجور بود ، با یکی ازدواج کرده بود که طرف نابینا بود . منظورم اینه که اگه با مکمل خودشون ازدواج کنن ، هم شرایط همدیگه رو درک میکنن هم به قول شما عشق رو تجربه میکنن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نه کی گفته حق ازدواج ندارن ولی خوب با یکی شبیه خودشون . من دیدم دختر و پسر سندروم داون داشتن و با هم ...

بله من که غشیم با کی،ازدواج کنم غشی از کجا بیارم،

😆😆

بله من که غشیم با کی،ازدواج کنم غشی از کجا بیارم،

نگفتم دقیقا همین مشکل شما رو داشته باشه ، فقط نکته اینه که اگه اونم یه معلولیت یا نارسایی توی سلامتی داشته باشه ، دیگه تیکه و کنایه نمیشنوی از خودش یا خانوادش ، چون هر دو نفر نقص سلامتی رو تجربه کردین ، خوب میتونید همدیگه رو درک کنید و با هم کنار بیاین 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نگفتم دقیقا همین مشکل شما رو داشته باشه ، فقط نکته اینه که اگه اونم یه معلولیت یا نارسایی توی سلامتی ...

بله درسته مهم توان مقابلست این نقص ها چیزی نیستن که مهم روحه

😆😆