2777
2789
عنوان

به معنای واقعی ربدم تو شلوار شوهرم توروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 61 پست
یه جا کلا محوش کن به روتم نیار تازه غرم بزن بگو مگه آلزایمر داری معلوم نیست شلوار نو رو کجا گزاشتی ع ...

میگم دیگه دو هفتس غیبش کردم دو روزه دنبالشه😂

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

شوهر میکشه منو این شلوار سومشه که میرینم توش

کم کم آمار می بری بالا 😄😄😄

نمیخوای پول بدی تنها راه گم و گور کردنه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو یواشکی یکی بخر صداشو در نیار اونم یه جوری سر به نیستش کن و دفعه بعد بنداز ماشین لباسای شوهرتو

اگه درست نشه مجبورم یکی بخرم نمیدونم از کجا خریده اینو

گم و گور کردم سه روزه دنبالشه

خب پس به روی خودت نیار

بعدا تولدی سالگرد یه شلوار براش بخر تا عذاب وجدان نگیری

یادت هم باشه دیگه دست نزنی به لباسهای بنده خدا😄😄😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اخه میگم 900بدم شلوار بخرم باز

صابون  داری  یه صابون  بردار   هی بکش  اونجا که لک شده   شاید اثر کرد    من  لک های  خیلی  قوی  که  بچم  یا باباش  رو لباس هاشون  هست رو اکثرا با صابون انقدر میکشم  روش تا   اون لک میره   پارچه  رو خیس کن بکش  شاید درست شد 

ببر خشک شویی بپرس 

اگر دیدی راهی نیست 

ی شب خودتو لوس کن 

بگو اول اگر ی چیزی بگم دعوام نمیکنی؟

یکم ناز کن 

بعدش بگو

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

خب پس به روی خودت نیاربعدا تولدی سالگرد یه شلوار براش بخر تا عذاب وجدان نگیرییادت هم باشه دیگه دست ن ...

خاستم خوبی کنم با دست بشورم 😂

ببر خشک شویی بپرس اگر دیدی راهی نیست ی شب خودتو لوس کن بگو اول اگر ی چیزی بگم دعوام نمیکنی؟یکم ناز ک ...

این سومیشه 😂کشته منو

خاستم خوبی کنم با دست بشورم 😂

خواستی ثواب کنی کباب کردی😁

این سومیشه 😂کشته منو

یکم ناز کن تو حالا 

یکم عشوه بیا 

قول بگیر دعوات نکنه 

بعد آروم آروم بهش بگو 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یکم ناز کن تو حالا یکم عشوه بیا قول بگیر دعوات نکنه بعد آروم آروم بهش بگو

ای خواهر یه شلواره دیگه 

دو روز غر میزنه یادش میره

عکس گزاشتم

بدم گند زدیا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اگه درست نشه مجبورم یکی بخرم نمیدونم از کجا خریده اینو

بیخیال  بابا  پیش میاد دیگه منم  لباس شوهرمو  با اتو پرس   سوزندم    زنگ  زدم بهش گفتم  پیراهن سفیدت  بود خنک بود  نرم بود  دوسش داشتی   گفت اره   بزار  فردا بپوشمشا میخوام برم فلان جا   گفتم   خب  گفتم  که  داشتی  دیگه نداریش من سوزندم  گفت فدا سرت   تمام این همه   چیز نداره که   بگو دوست داری باز برو بخر ازش  دیگه نداریش