2777
2789
عنوان

چقدر هزینه های کنکور زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 57 پست
دقیقا همینه و من کور کورانه فکر میکردم بدون خرج میتونم موفق بشم امانشدم

هر چیز باارزشی بهایی داره

نمیگم خرج کردن دلیل موفقیت هست

اما واجبه💔

منم سالِ کنکورم برام خرج نکردن💔

نتیجه م بد نشد اما میتونست خیلی خیلی بهتر بشه💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من رتبم زیر 300 شداون دوستم نمیدونم چند شد ولی مطمئنم بدتر از 6000 بود رتبشچون ب زور سیرجان قب ...

چی خوندی..اون چیشد

جدید نیستم کاربر سال ۹۶..هشتمین کاربریمه نترکون نی نی یار...برا سلامتی خانوادم صلوات بفرستید..ممنونم 

درسته سخته اما قدرشو بدونببین منم بخاطر اینکه نتونستم هزینه ای کنم موندم پشت کنکور سال سومم هست اونا ...

قدر چی چیو بدونم عزیزم

اون بخاطر پدر پولدارش که تو بانک یه ادم مهمه دو روز دیگه خیلی راحت میره تو بانک. با کلی عزت

اصلانم درس حالیش نیست. ترم 8 تازه فیزیک2 برداشته بود که مال ترم دو هست 😐 نمیدونم چندبار افتاده.

یه شوهر پولدارم کرده. 

البته هیچوقت دلم نمیخواست جای اون باشم و یه ادم عوضی باشم. چون اهل خیلی کثافتکاری ها هست. به خودم و خانوادم افتخار میکنم که یه لقنه حرومم تو زندگیمون نیست. 

ولی مطمئنم من به این راحتیا کار گیرم نمیاد. بیادم همش باید از رئیس و مدیرم تو سری بخورم. 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

هر چیز باارزشی بهایی دارهنمیگم خرج کردن دلیل موفقیت هستاما واجبه💔منم سالِ کنکورم برام خرج نکردن💔نت ...

یه لازمه هست خرج کردن و خب تقریبا راهو هموار می‌کنه 

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

زمان منم بود سال ۹۷ ه مشالن مطالعه هم استادای پروازی گرون

ولی خب من سعی می کردم از امکاناتم بهترین استفاده رو بکنم

یادمه پول شرکت تو همه کلاس کنکورا رو نداشتم فقط تو دو تا درس شرکت کردم

ولی خداروشکر نتیجه خوبی گرفتم

قدر چی چیو بدونم عزیزماون بخاطر پدر پولدارش که تو بانک یه ادم مهمه دو روز دیگه خیلی راحت میره تو بان ...

میدونی منم همیشه مثل تو فکر میکنم 

اما الان پذیرفتم دنیا برای آدم پولداراست ما فقط با این افکار خودمونو آب میکنیم 

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

به نظرم این اعداد و ارقام منطقی نیست، ازمون قلمچی و ماز (که از همه ازمون ها مطرح ترن) روی هم این عدد نمیشن

کتاب هم اگر جلدی ۱ میلیون در نظر بگیریم و هر درس مثلا ۴ تا کتاب، نهایتا ۱۶-۲۰ میلیون بشه

کلاس انلاین یا حضوری هم قیمتش خیلی کمتر از این درمیاد که جمعا به ۱۰۰ میلیون برسه، مگر اینکه کلاس خصوصی باشه که به نظر من برای کنکور خیلی جوابگو نیست

آزمون قلم چی و ماز میدهمشاوره ش ماهی۳۰ نیستکلا۳۰ تومنهشهر به شهر قیمت ها فرق میکنه

دو تا ازمون هزینه الکیه. 

حتی خیلی از رتبه تک رقمیا هم میگن دو تا ازمون زیاده رویه. 

اشتباه کرده بنظرم از یه جایی به بعد میبره

میدونی منم همیشه مثل تو فکر میکنم اما الان پذیرفتم دنیا برای آدم پولداراست ما فقط با این افکار خودمو ...

دنیا برای ادمای بدذاته. برا اونایی ک برای پول هرکاری حاضرن بکنن. 

ماهم میتونیم پولدار باشیم، حالا شاید به اندازه اونا نه، ولی بالاخره... 

اما خیلی از کارا رو وجدانمون نمیذاره بکنیم. 

من خودم تاالانش بخاطر رتبه ام میتونستم خیلی موسسات کنکور مشاور بشم و درامد خوبی داشته باشم. 

دو بارم اقدام کردم

هر بار یه مسائل غیر اخلاقی دیدم که خودم از اونجا بیرون اومدم.

ولی همین دوستم با اینکه شوهر داره تو دانشگاه همش قاطی پسرا ، هیچ حت و حدودی نداره. پدرشم میدونم ادم درستی نیست. همش تو دانشگاه با پسرا میلولن توهم.