2777
2789

سلام من از وقتی حرز استفاده کردم مدام بدبیاری اوردم مشکل چیه نمازشم خوندم ادابش رو رعایت کردم ولی الان سه ماهه پشت هم اتفاقات بد افتاده برام اول که خواستگارم که مورد مناسبی بود رو از دست دادم بعد از اون متاسفانه افسرگیم تشدید شد کلی وزن کم کردم و بیماریم تشدید شد شب ها مدام کابوس میبینم آبروم در معرض خطر قرار گرفت و به دنبال اون به شدت حالم خراب شد عملا مردم و زنده شدم یکی از ازمون هام رو که خییییلییی مهم بود خراب کردم قرار بود ماشین بخیریم ولی کلی مشکل مالی برامون پیش اومد و با اینکه تا مرز خریدن رفتیم کنسل شد

الان مشکل چیه چرا این اتفاقات افتاده چیکار کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید

فوق العاده حال جسمی و روحیم بد شد

همش چرته حرز من دعا و طلسم داشتم خریدم انداختم باطل نشد آخر سر رفتم دعا نویس باطلش کرد حتی مشهدم رفتم طلسم باطل نشد

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .

نمیدونم 

از جای معتبری گرفتم حرزتو؟؟؟ 

از یه طرف جای امیدواری داره چون وقتی میخوای از شر این اجنه و شیاطین و موکلین طلسم رها شی اونا اخرین زورشونم میزنن هر کاری میکنن تو رها کنی درمانتو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.