2777
2789

زندگی بهت یه نارنگی میده 

یه همچیت چیزی بود

خیلیییییی قشنگ بود وافعا عشق و نشون داذ 

البته من نصفه دیدمش

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقوط بر روی تو هم عالی بود

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

خلاصشو میگی عزیزم

یه پسر میفهمه که سرطان داره و سه ماه بیشتر زنده نیست

میخواد از زندگیش لذت ببره میره سراغ اکسس و میفهمه که اون داره با یه مرد ازدواج میکنه میدزدتش و باقی برو ببین استویا نشه کمدی هم هست

تاریخی عاشقان ماهدانشمند شبگرد جدیدملکه اشک هازیبای حقیقی

مرسی 🤩😍ملکه اشک و زیبا حقیقی و عاشقان ماه رو دیدم بین بقیه یکیشون که قصنگ تره برام خلاصه میگید

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین

عههه مرسی 😶😍میشه خلاصشو اگه میتونین بگیننن

یه آیدل سر یه اجرای چشمم زحم میشه میره بیمارستان و قرنیه شو با مادر بوم همون دختر که عاشقش میشه می‌دوزند که چشمم دوباره ببینه آیدل خاطرات مادر بوم میبینه اسم ساگیه و یه آهنگی هی یادش میاد دیگه خسته شدم برو گوگل بزن میاره گلم😘

یه آیدل سر یه اجرای چشمم زحم میشه میره بیمارستان و قرنیه شو با مادر بوم همون دختر که عاشقش میشه می‌د ...

وای ببخشید اگه اذبت شدی حلال کن مرسی افتادی زحمت🙈💗💗

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین