2777
2789
عنوان

شهریه دانشگاه آزاد دویست میلیون و پردیس صد و هفتاد میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 108 پست
😐😐😐😐 پزشکی بدون کنکور؟؟؟؟چه جوکیه

خارج فکنم اینجوره

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پردیس که از ازاد گرونتره !!!

چجوری کمتر زده!

پردیس خود گردان چون محل برگذاری کلاسش دانشگاه سراسریه

خیلی گرونتره نسبت به دانشگاه ازاد

من برا ارشدم با اینکه گفتن پردیس قبول میشی بزن 

نزدم اصلا از ترس شهریه اش

همون ازاد رو زدم

چون رقم های نجومی ازش شنیدم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

آزاد ترمی ۲۰۰ هست نه سالانه

نه خیر ترمی 120  اینا درمیاد برای علوم پایه شهریه ثابتش90 تومنه 

البته که من تهرانو نمی‌گم نه تو پردیس نه تو آزاد و مطمینا تهران رقمش در حدی هست که من حتی نتونم بهش فکر هم بکنم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
پردیس که از ازاد گرونتره !!!چجوری کمتر زده!پردیس خود گردان چون محل برگذاری کلاسش دانشگاه سراسریهخیلی ...

عزیزم اشتباه میکنید اتفاقا پردیس از ازاد کمتره مطمئنم شهریه ها اعلام شده برای پزشکی ۱۷۰ پردیس و آزاد ۲۳۰

پردیس که از ازاد گرونتره !!!چجوری کمتر زده!پردیس خود گردان چون محل برگذاری کلاسش دانشگاه سراسریهخیلی ...

دقیقا منم تعجب کردم . مثلا رشته های دیگه مثل پرستاری و ... آزاد حدودا ۱۵ هست پردیس ۳۰ و خورده ای هست.

عزیزم اشتباه میکنید اتفاقا پردیس از ازاد کمتره مطمئنم شهریه ها اعلام شده برای پزشکی ۱۷۰ پردیس و آزاد ...

اینو از گوگل سرچ کردی میگی گلم

یا از شخصی که درس میخونه داخلش شنیدی؟؟؟

شاید برای پزشکی اینطوریه چی بگم

من زمانی که برای ارشدم اقدام کردم

شهریه ازاد ۱۲ تومن بود

برای پردیس کسی که رشته و گرایش با من یکی بود

گفت اونزمان ۲۵ میلیون شهریه میداده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥