2777
2789
عنوان

خدایا چقدر این طناز حرص درمیاره

109 بازدید | 11 پست

والا من دنبالشون نمیکنم.اما گاهی میبینم این عشق ابدی رو خاهر زادم گاهی میبینه منم میبینم.ولی با اینکه بهش خیانت شده خاک برسرش چقدر بدبخته که ازون شاهیززز دفاع میکنه.اعصابم میریزه به هم.

اون ماهرخ به خیالش دکتر تور کرده اما دکترش قلابیه.ماهرخ هم داره خودشو جر میده ادم حسابی به نظر بیا اما تهش خورزوخان ته کوچه خلوته🤧.چقدم مثل لوستر وسایل اویزون کرده به خودش .دکتر هم که عین خره شرک میمونه😆

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدف شون از ساخت این برنامه برده کردن زن برای مرده

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

و اون خنده های رو مخی محدثه که بازیچه دست شاهین و طناز شده خیلی رو مخه.

اون روز را عنازو بغل کرد و عین دیوونه ها میخندید.واقعا نمیفهمه چقدر کارش چیپه؟😯🫥

اون قسمت های اول هم به شاهین گفت اگه اوکی ای با هم بمونیم تا تهش بریم فینال

بخاطر پول همه کار میکنن بدبخت گداها

دقیقا این اخراش که کلا خر تو خره.پته همو میریزن رو اب🤣🤣🤣

اوضاع خیلی خیلی خیته .از دکتر پرسیدن چه خواننده ای دوست داری گفت اندی گفتن شوخی نکن گفت شوخی ندارم با کسی