2777
2789
یه نظریه هست میگه زمان جنگ چون آدما احساس میکنن ممکنه بمیرن میل به بقا باعث میشه تمایل بیشتری به ازد ...

من زمان جنگ میخواستم برم ابراز علاقه کنم فکر میکردم قرار بمیرم‌😂🤣🤣😂

ی جوزی بود حرفات خوشحالت سالمی و ازدواج میکنی من چون سنکوپ وازاوواگال دارم مدام سرگیجه دارم اصلا نمی ...

🥲چجوری بود حرفام؟

مام ازدواج نکردیم هر کس یه قسمتی داره خودتو مقایسه نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زمان جنگ میخواستم برم ابراز علاقه کنم فکر میکردم قرار بمیرم‌😂🤣🤣😂

من خودمم به تک تک خواستگارای داغونم فکر میکردم اون ۱۲ روز که کاش با یکی شون ازدواج کرده بودم😂😂😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
🥲چجوری بود حرفام؟مام ازدواج نکردیم هر کس یه قسمتی داره خودتو مقایسه نکن

ببین حالا من شرایطم اینجوریه که همش سرم گیج میره مدام 

و انواع بیماری ها ماشالله دارم گردن درذ سرگیجه سبکی سر پرت شدن مشکل معده 

بدنم ضعف داره و ضعیفه دیدی بعضی زنان چهار تا بچه دارن بیرون و خونه کار میکنن من نمیتونم مردی و جامعه منو قبول نمیکنه که کاری نم‌نم زندگی مشترک 

😆😆

من خودمم به تک تک خواستگارای داغونم فکر میکردم اون ۱۲ روز که کاش با یکی شون ازدواج کرده بودم😂😂😂

من میخواستم برم ابراز علاقه کنم جالب اینه که عاشق کسی هم نبودم

به همه مذکرایی که میشناختم فکر میکردم 😂🤣🤣🤣خاک برسرم کنن

ببین حالا من شرایطم اینجوریه که همش سرم گیج میره مدام و انواع بیماری ها ماشالله دارم گردن درذ سرگیجه ...

اتفاقا قبلا تاپیکاتو خوندم و در مورد مریضیت مطالعه کردم دیدم منم قبلا مشابه این علائم رو داشتم حتی یه بار پخش اتوبوس شدم چون یهو چشام تار میشد و سرم گیج میرفت منتها مال من از فشار استرس بود🥲

امیدوارم به زودی درمان بیماریت پیدا بشه میدونم چقد سخته 

اتفاقا قبلا تاپیکاتو خوندم و در مورد مریضیت مطالعه کردم دیدم منم قبلا مشابه این علائم رو داشتم حتی ی ...

نه من مدام سرم سبک گیج میره پرت میشم بلند میشم گیج میرم معلقم کلا فشارم هم پایین 

😆😆

من میخواستم برم ابراز علاقه کنم جالب اینه که عاشق کسی هم نبودمبه همه مذکرایی که میشناختم فکر میکردم ...

😅😅ای خدا

منم خوشحاااال بودم تو این شرایط یکی هست که میخواد منو گردن بگیره😂ولی بعدا دیدم تنهایی صد شرف داره به همچین ازدواجی