2777
2789
عنوان

شخصی ک سما جهانباز رو دزدیده رو بالاخره گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 61 پست

این فرد ( ی ز ) یکی از ۱۸ نفر از مظنونین پرونده بوده که قبلا هم ۲ بار به کلانتری شیراز احضارش کرده بودند اظهارات متناقض زیاد داشته خانم ( ف ن ) هم منشی ی ز بوده و او نیز مورد رسیدگی قرار گرفت مستند خانم لاله زارع رو داخل یوتیوب ببینید به چند مظنون اصلی پرداختند 

(ی ز ) روز گم شدن خانم جهانباز بهشون چندبار پیام داده و قرار بوده هم دیگر رو ملاقات کنند محل کار ( ی ز ) با محل مفقودی خانم جهانباز فاصله‌ای نداشته سابقه درگیری با سلاح سرد هم داشته اظهارات بسیار متناقضی هم عنوان کرده بوده و در برخی موارد پنهان کرده و نگفته مثلا ۳ تا سیمکارت داشته ولی گفته ۲ سیمکارت دارم . 

بخاطر اینکه خیلی آدم کنجکاوی هستم هم محل کار این فرد رو فهمیدم کجاست و هم پیج اینستاگرام آقای ی ز و خانم ف ن رو پیدا کردم منتها بخاطر بار حقوقی که داره منتشر نمیکنم تا زمان اثبات جرم صبر میکنم 

این فرد ( ی ز ) یکی از ۱۸ نفر از مظنونین پرونده بوده که قبلا هم ۲ بار به کلانتری شیراز احضارش کرده ب ...

ببخشید مگه شیراز نرفته بوده برای مسافرت چند روزه ؟

پس چجوری اونجا دنبال شغل بوده اصلا با املاکی کجا تو این مدت کم آشنا میشه واقعا جای سواله 

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.