2777
2789
عنوان

پدرم کل هزینه مراسم ختم برادرش رو گردن گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 53 پست

اون برادرشه گناه داره دستش از دنیا کوتاهه عزیز تر از برادر مگه داریم تورو خدا میدونم ناراحتین ولی اون میت هم عذای میبینه با ناراحتی شما ...مادرت این موضوه رو به مادر بزرگت بگه که ما راضی نیستیم حداقل مبلغی رو کمک کنید تا تن اون بدبخت تو گو نلرزه ای چقدر دلم برای برادر سوخت کاش اونقدر داشتم همه هزینشو بهتون میدادم دینی بر گردن اون مرحوم نباشه دلم براش سوخت به چند تا بزرگتر بگین تا پولتونو جمع کنن 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر بزرگتون زنده است؟اگر نیست بالاخره از ایشون به عموتون ارث میرسه،احتمالاخودش هم یه مال و اموالی دا ...

مادرش زنده ست 

مال و اموالی نداشته مرحوم 

اما مادرش داره و خرج نمیکنه خسیسه نمیده 

اون برادرشه گناه داره دستش از دنیا کوتاهه عزیز تر از برادر مگه داریم تورو خدا میدونم ناراحتین ولی او ...

اره والا بیچاره کاش اصلا واسش مراسم نمی‌گرفتن

ولی خب اسی هم حق داره دیگه باید بقیه هم کمک میکردن

ما کرمانشاه هستیم حدود ۵ ۶ سالی هست که کلا غذا دادن تو مراسم ختم رو برداشتیم از زمان کرونا تقریبا

ساعت ۱ یا۲ ظهر مرحوم رو خاک میکنن و تمام

هرهفته هم پنجشنبه ها سرخاک اونم عصرها

چهلم هم باز سرخاک

ولی یه فامیل مولتی میلیاردر داریم که یه ملیارد فقط خرج روز خاکسپاری مادرش کرد

هنوزم چهلمش نیومده،اونم باز گفته خرج میدم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اره والا بیچاره کاش اصلا واسش مراسم نمی‌گرفتن ولی خب اسی هم حق داره دیگه باید بقیه هم کمک میکردن

خیلی گناه داره😭😭😭😭قلبم براش اتیش گرفت خدایا عذابی بهش نده سر این خرج ....درسته ولی خو وقتی راضی نیستن با بزرگترا صحبت کنن گناهه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا ما الان تو این شرایط هستیم حرص میخورم 🥲

من بجات اعصابم خورد شد

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
[QUOTE=393336414][QUOTE=393336044]اره والا بیچاره کاش اصلا واسش مراسم نمی‌گرفتن ولی خب اسی هم حق دار ...

دقیقا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40