2777
2789
عنوان

پدرم کل هزینه مراسم ختم برادرش رو گردن گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 53 پست
اینجور ادم ها زندگی خوبی نخواهن داشت

ندارم عزیزم همه رفیقاش بهترین خونه و زندگی رو دارن اونایی که موقعی که شوهرم خونه مجردی داشت میومدن شوهرمن خرجشون و میداد،اما الان خودمون  هیچی ک نداریم پول زیادی هم بدهکاریم قشنگ زندگیمو باختم 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
۴۰۰ میلیون هزینه چهل و سوم و هفتم و ...

پدر بزرگتون زنده است؟

اگر نیست بالاخره از ایشون به عموتون ارث میرسه،احتمالاخودش هم یه مال و اموالی داشته ،با خانواده اش صحبت کنید اگر راضین یه مبلغی رو از مال و اموالش بردارید 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عکست حس خوبی داره براهمون پرسیدم

فداتون بشم این باغ انار شیوند خوزستان عکس واسه پارسال 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مادرش خواهراش دستور دادن به پدرم چهلمم بگیره انگار قراره پولشو اونا بدن که دستورم میدن تصمیم میگیرن

کلا این رسومات تو شهرمون داره میره کاش همه این پولو ندین واسه مراسم مثلا بابات میتونست واسش خیرات بده بعدا همه چی که مراسم نیس

ندارم عزیزم همه رفیقاش بهترین خونه و زندگی رو دارن اونایی که موقعی که شوهرم خونه مجردی داشت میومدن ش ...

وای از دست این مردای بی عقل که هم زندگی خودشون رو به باد میدن هم زندگی اطرافیان رو 

پدر شما هم مثل پدر من از عقلش استفاده نمیکنه جوگیر میشه

دقیقا هر چقدر بهش میگیم گوش شنوا نیست که نیست 

ما به هوای عزادار بودنش هیچی نگفتیم اما الان که چهلم گذشته خدا شاهده هیچ پولی برامون نمونده 

وای از دست این مردای بی عقل که هم زندگی خودشون رو به باد میدن هم زندگی اطرافیان رو

دقیقا خدا سر هیچکی نیاره

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
خدانکنه خودتم اهل خوزستانی؟نمیدونستم اونجام انارمیکارن

بله آبادانی ام اهواز ازدواج کردم 

بله سمت ایذه منگشت شالو  باغ های انار زیاد هست شمال خوزستان بهشتی برای خودش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم