2777
2789
عنوان

دخترم دیروز طبیعی به دنیا اومد

571 بازدید | 19 پست

سلام دوستان گل نی نی سایتی...

من از وقتی باردار شدم همیشه ازنطراتتون استفاده میکردم.خداروشکر دیروز یکم فروردین 39هفته و 5روز  دخترم به صورت طبیعی به دنیا اومد.خیلی خوشحالم تونستم طبیعی بچم و به دنیا بیارم و خداروشکر میکنم.

یک تجربه ی گرانبها از من بشنوید اینکه برای زایمان طبیعب حتما مامای ماهر و کاربلد و باتجربه برای خودتون بگیرید.خیلی در روند دردها کمکتون میکنه.یعنی مثل فرشته اس😘😘😘

ان شاا... همگی راحت نی نی هاتون و بغل بگیرید.

خدایا..راضی ام به رضای تو که ایمان دارم تو بهترین خیر را برای من می خواهی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه انشالا زیر سایه خداوند و پدرو مادر عزیزش بزرگ بشه.چه حس خوبی داری الان،یاد خودم افتادم😍

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!

از سختیای زایمان طبیعی بگو 

من بچه اولمه واقعا میترسم دیروز عمم بهم میگفت من با این زور و توانایی برام سخت بود نمیدونم تو چیکار میکنی بیشتر ترسوندم

شب تاریک و ره باریک و ما مست/قدح از دست ما افتاد و نشکست/نگهدارنده اش نیکو نگه داشت/وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

وای عزیزم میشه یکم در موردش بیشتر توضیح بدی چیکار کردی دردات شروع شد چند ساعت طول کشید زایمانت بی حسی ام استفاده کردی؟؟یا نه ؟؟منم طبیعی زایمانم چند روز دسگس ممنون میشم عزیزم بگی