من سیدراما میبینم خیلی از سریال هاااا بعضی قسمتاشون نیست تا همین دوماه پیش از تو چندتا سایت و برنامه اون قسمتارو میاوردم الان همشون اشتراک میخوان شما سریال هاتونو با زیرنویس فارسی کجا میبینین میشه بگین؟؟؟؟؟؟؟؟
. هم فرشته ميتونم باشم هم شيطان، بستگي داره برام نور باشي يا تاریکی:)️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب اشتراک چرا تهیه نمیکنین؟ اصلا مبلع چشم گیری نیست؟ اونا هم ترجمه میکنن زیرنویس میزارن خوب هزینه د ...
خب دلایل زیادی داره یکی اینکه من یه دختر 16 ساله ام و مامان بابام کلا خرج میکنن واسم و خب نمیشه یهو 200 تومن بدی که فیلم چینی ببینی بعد اینکه من تا الان همرو تو نماشا میدیدم و بقیه سریالا هم هست اما اینی که دارم میبینم چند قسمتش نیست ... به ترجمه هم زیاد اهمیت نمیدم که خوب باشه یا نه چون خودم یکم چینی بلدم و فقط میخوام در حدی باشه که کم و بیش بفهمم😂😂😂مثلا زیرنویس یوتیوب هرچند خیلی جمله بندی خوبی نداره و با گوگل ترنسلیت ترجمه میکنه ولی خیلی کمک میکنه از اونجایی که خودمم یکم بلدم اما خب زیرنویس فارسی یوتیوب باگ داره و الان چندوقته که نمیاد🙁🙁البته سایت های زیادی هستن که رایگانن ولی این فیلمی که دارم میبینمو ندارن و یه سری هم تو اینستا معرفی کرده بودن در کل فیلمای چینیو خیلی جاها رایگان میزارن اما شانسم این فیلمه هیچ جا نیستتتتتتتتتتتت
. هم فرشته ميتونم باشم هم شيطان، بستگي داره برام نور باشي يا تاریکی:)️