2777
2789

من سیدراما میبینم خیلی از سریال هاااا بعضی قسمتاشون نیست تا همین دوماه پیش از تو چندتا سایت و برنامه اون قسمتارو میاوردم الان همشون اشتراک میخوان شما سریال هاتونو با زیرنویس فارسی کجا میبینین میشه بگین؟؟؟؟؟؟؟؟

.   هم فرشته ميتونم باشم هم شيطان،  بستگي داره برام نور باشي يا تاریکی:)️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اشتراک چرا تهیه نمیکنین؟ اصلا مبلع چشم گیری نیست؟ اونا هم ترجمه میکنن زیرنویس میزارن خوب هزینه د ...

خب دلایل زیادی داره یکی اینکه من یه دختر 16 ساله ام و مامان بابام کلا خرج میکنن واسم و خب نمیشه یهو 200 تومن بدی که فیلم چینی ببینی بعد اینکه من تا الان همرو تو نماشا میدیدم و بقیه سریالا هم هست اما اینی که دارم میبینم چند قسمتش نیست ... به ترجمه هم زیاد اهمیت نمیدم که خوب باشه یا نه چون خودم یکم چینی بلدم و فقط میخوام در حدی باشه که کم و بیش بفهمم😂😂😂مثلا زیرنویس یوتیوب هرچند خیلی جمله بندی خوبی نداره و با گوگل ترنسلیت ترجمه میکنه ولی خیلی کمک میکنه از اونجایی که خودمم یکم بلدم اما خب زیرنویس فارسی یوتیوب باگ داره و الان چندوقته که نمیاد🙁🙁البته سایت های زیادی هستن که رایگانن ولی این فیلمی که دارم میبینمو ندارن و یه سری هم تو اینستا معرفی کرده بودن در کل فیلمای چینیو خیلی جاها رایگان میزارن اما شانسم این فیلمه هیچ جا نیستتتتتتتتتتتت

خب دلایل زیادی داره یکی اینکه من یه دختر 16 ساله ام و مامان بابام کلا خرج میکنن واسم و خب نمیشه یهو ...

خوب حالا که تو نماشا میبینی دقیقا همون قسمت سرچ کن 

به نحو سرچ کردن هم بستگی داره 

خوب حالا که تو نماشا میبینی دقیقا همون قسمت سرچ کن به نحو سرچ کردن هم بستگی داره

داره ولی زیرنویس انگلیسیه😑😑