2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اگر طلاق بگیری بچه هارو میگیرم ازت

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 72 پست
نه اون زنه باهاش نیست ولی شوهرت میخواد بهش نزدیک بشه خیال ازدواج داره از نظرش خیلی جذاب هست

اره تو حرفاش یه چیزایی گفته چند روز پیش هم گفت بچه یک سالش بشه الان کوچیکه ،خیال زندگی با من نداره میدونم بهش میگم برم نمیزاره نمی‌فهمم چرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسن شوهرم همون سن بالا تقریبا،شوهرم متولد ۶۸

من همزاد دارم متاسفانه خیلی اذیتم میکنه بخاطر همزادم یک چیزهایی حدس می‌زنم قبل اینکه بیام تاپیکت کلا بیام توسایت فکرم رفت پیش تو گفتم زایمان کردی قبل اینکه بچه آت دوساله بشه جدا میشی 

من همزاد دارم متاسفانه خیلی اذیتم میکنه بخاطر همزادم یک چیزهایی حدس می‌زنم قبل اینکه بیام تاپیکت کلا ...

حس میکنی ازدواج مجدد دارم باز؟خوشبخت میشن بچه هام؟بی پول و بی کسم فقط ازین میترسم وگرنه با طلاق مشکلی ندارم

حسم میگه یکی بهت میده یکی پیش خودش نگه میداره

از کجا اینو میدونی؟چون خودشم همین گفت چند روز پیش وقتی دعوا کردیم گفت بزرگه رو من نگه میدارم کوچیکه پیش تو منم گفتم اصلا قبول نمیکنم باید جفتش پیش من باشه هروقت خاستی بیا ببینشون

حس میکنی ازدواج مجدد دارم باز؟خوشبخت میشن بچه هام؟بی پول و بی کسم فقط ازین میترسم وگرنه با طلاق مشکل ...

حسم میگه از طلاقت تا ازدواجت فاصله زیاد هست ولی زندگی خوبی خواهید داشت خوشبخت میشید

حسم میگه از طلاقت تا ازدواجت فاصله زیاد هست ولی زندگی خوبی خواهید داشت خوشبخت میشید

فقط نگران بچه هامم چون خودشم خیال داره بزرگه رو نگه داره پیش مادرش،من نمیتونم از بچه هام دور باشم بنظرت قبول میکنه بگم مهریه میبخشم حضانت بچه ها بده بهم و باهات زندگی میکنم گولش بزنم