2777
2789

امسال توقع شش تومن جبران و داشتید به همون مناسب یا دو گرم طلا توی قلب خودتون نه که طلبکار طرف

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدیه رو نمی خرم که پس بدن

چون مبادله کالا با کالا نیست و ابراز محبته. 

هدیه سنگین هم نمی خرم که بهم ضرر وارد بشه و بخوام همونطوری برام جبران کنن. 

در فرض سوال، خیر توقع ندارم چون از شرایطش خبر ندارم. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نه مگه قرض دادم اسمش کادویه 

وقتی توقع دارید کادو جبران بشه قیمت مناسب بگیرین طرف مقابل به دردسر نندازین

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

پارسال شیش تومن بود

توقع تلافی عین به عین ندارم ولی محترمانه اینه در یه حد باشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

مسلما طرف توقع میکنه من خودم اره اگه دو گرم طلا بدم بعد اون خیلی ناچیزتر جبران کنه ناراحت میشم چون من برای اون طرف ارزش قائل شدم ولی اون نه

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

اصولا اگه برای کسی هدیه بخرم به هیچ وجه توقع جبران ندارم و اصلا بهش فکر نمیکنم چون اونقدر واسم عزیزو محترم بوده که حاضر به هزینه کردن شدم

ولی گاهی وقتا هم مثلا چند نفر گفتن بیاین ۱۰نفری یه پولی بزاریم و یه هدیه بخریم واسه یه شخص من چون اصلا علاقه ای به اون شخص نداشتم حاضر به ۱۰۰۰تومن هزینه هم نمیشم

در کل اگه واسه کسی چیزی بخرم به هیچ وجه توقع جبران ندارم😁

من از اطرافیانم به اندازه توانشون توقع دارم البته که توقع داشتن کلا اشتباه ولی اگه حرف جبران باشه اینو میگم 

مثلا من در آمدم 50تومنه اون 30تومن پس نه عقل و نه وجدانم اجازه نمیده که من همچین انتظاری ازش داشته باشم

پارسال شیش تومن بودتوقع تلافی عین به عین ندارم ولی محترمانه اینه در یه حد باشه

اوایل سال سه بود و اواسط چهار اواخر از شش تا هشت رفت برگشت شش

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
مسلما طرف توقع میکنه من خودم اره اگه دو گرم طلا بدم بعد اون خیلی ناچیزتر جبران کنه ناراحت میشم چون م ...

درسته

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭