2777
2789
دولپرست 😂شوهر دارم متاهلم اتفاقا شوهرمم موافقه اونم از زنای احمق خوشش نمیاد البته اگه پسر نباشی وگ ...

من نمیدونم چرا انقد فشاری و پر از نفرت هستید شوهر خیالی ات هم یک گربه است که باهاش زندگی می کنی

با این ادبیاتت مشخصه یک مرد ضربه خیلی بدی بهت زده و تحقیر اون ضربه رو هنوز حس میکنی

من نمیدونم چرا انقد فشاری و پر از نفرت هستید شوهر خیالی ات هم یک گربه است که باهاش زندگی می کنیبا ای ...

چقدر عقده ایی . خوبه فشاریو یادت دادم عین طوطی تکرارش کنی 

طوطی فششششاری 😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسری ؟ خیلی فشار میخوری اتفاقا تو تاریخ زنان امازونی داشتیم با مردا مختلف بودن فشششار بخور گوز رونال ...

زن هستم با افتخار. نه یک سم مانند شما

زن اگه با مردای مختلف هم باشه در حقیقت بین اون مردا داره دست به دست میشه باز هم حرف من درسته

و اینکه وقتی نمیتونی از جوامع متمدن مثال بزنی و آویزان زنان آمازون میشوی مشخص میشه چقدر تهی از بحث و علم هستی

من نمیدونم چرا انقد فشاری و پر از نفرت هستید شوهر خیالی ات هم یک گربه است که باهاش زندگی می کنیبا ای ...

توچرا طرفداری مردا میکنی حتما یدختری دهنتو بد سرویس کرده فشاری شدی 😂👌

پسری ؟ خیلی فشار میخوری اتفاقا تو تاریخ زنان امازونی داشتیم با مردا مختلف بودن فشششار بخور گوز رونال ...

حالا چرا از مال رونالدو بالا می‌روید شما فکر میکنی رونالدو شما را بعنوان مستخدم حیوان خانگی اش هم قبول کنه؟

زن هستم با افتخار. نه یک سم مانند شمازن اگه با مردای مختلف هم باشه در حقیقت بین اون مردا داره دست به ...

تو دست بدامان پادشاهان خیالی  شو 

ملکه خیالی 😂

جورجیییییا نکشیمون 

حالا چرا از مال رونالدو بالا می‌روید شما فکر میکنی رونالدو شما را بعنوان مستخدم حیوان خانگی اش هم قب ...

نه تورو انتخاب میکنه 

پسری از نوع حرف زدن و فشاری شدنت مشخصه پسری پناه اوردی به سایت زنان 😂 از ممممال شاهان بالا برو 

چقدر عقده ایی . خوبه فشاریو یادت دادم عین طوطی تکرارش کنی طوطی فششششاری 😂

وقتی توهین و حمله شخصی می کنی یعنی در بحث باختی

قضاوت با مردم که سطح آی کیوی شما را از پیام هات می فهمن

ولی این جلز ولز زدن شما حقایق بیولوژیکی و چند همسره بودن مردان و اینکه تو در نه ماه حاملگی با هیچ مردی نمیتونی باشی ولی مرد با هزار زن میتونه باشه را عوض نمیکنه

اینا حقایق علمی است

توصیت می کنم بحث تفاوت روحی و جنسی زن و مرد از نظر علم بیولوژی را حتما بخوانید شاید عقل پیدا کردید

به جای اینکه انقدر این چرت و پرتارو تو مغز خودت و بقیه فرو کنی برو بشین یه گوشه فکر کن الان هدفت از گفتن این مضخرفات چیه؟ تنها نتیجه ای که میشه از این خزعبلاتت برداشت کرد اینه که تو موافق خیانت مرد ها و چند همسری برای مردهایی. 

وگرنه چرا باید مدام تکرار کنی مردا تنوع طلبن زنا نیستن پس مردا حق دارن خیانت کنن!

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
توچرا طرفداری مردا میکنی حتما یدختری دهنتو بد سرویس کرده فشاری شدی 😂👌

من طرفداری از کسی نمیکنم من حقایق علم بیولوژی را بیان کردم که از مهمترین دانشگاه بیولوژی جهان یعنی دانشگاه شیکاگو برداشت شده. اگر ناراحت هستید برید عوضش کنید

و اگر از حقایق علمی آشفته میشی مشکل شماست و نشان میده جقدر ضعیف هستی

وقتی توهین و حمله شخصی می کنی یعنی در بحث باختیقضاوت با مردم که سطح آی کیوی شما را از پیام هات می فه ...

ناراحت شدم یدختر زده دهنتو سرویس کرده اخی حرص نخور  طوطی فشاری  😂

تو دست بدامان پادشاهان خیالی شو ملکه خیالی 😂جورجیییییا نکشیمون

شما هم الگوت زمان آمازونی  باشن. با گربه هایت خوش باش ولی همان گربه نر هم همزمان چند جفت داره

فکر کن گربه ات رونالدو است

نه تورو انتخاب میکنه پسری از نوع حرف زدن و فشاری شدنت مشخصه پسری پناه اوردی به سایت زنان 😂 از مممما ...

شما چنان ادبیات چاله میدانی داری که هیچ دختری من با این ادبیات ندیدم. شما با گفتن اینکه من پسر هستم خودت را تسکین بده

و اینکه شما آویزان رونالدو بودی من اسمی ازش نیاوردم در رویاهایت فکر کن رونالدو اجازه داده جیش هاپوشو تمیز کنی

ناراحت شدم یدختر زده دهنتو سرویس کرده اخی حرص نخور طوطی فشاری 😂

فعلا که شما مثل طوطی داری هی جملاتت رو تکرار میکنی

گقتم حمله شخصی و ناسزا نشون دهنده شخصیت نازل شما و عدم داشتن پدر و مادر و کاملا نشون میده چقدر از درون آشفته هستید ازینکه هیج مردی شما را جدی نمیگیرد

طبق علم بیولوژی مردان تنوع طلب هستند و این در ذات مردان است برای همین اون پسری که باهاش بودی مانند دستمال دور انداخت شمارو

حالا این حقیقت به شما فشار میاره مشکل من نیست