2777
2789
عنوان

چقدر زندگی مشترک سخته😂

716 بازدید | 11 پست

من حدود۲سال عقدم و بنا ب دلایلی که مشکل داشتیم رابطمون کدر شده بود

قرارشده یکماهی ک پدرم نیست شوهرم بیاد پیش من

خوب من۴ماهه با پدرم تنهام و خوب راحت بودم،ازنظر اشپزی و کار خونه و تیپ و ظاهر خودم

اما الان خیلی وقت کم میارم که همه اینارو باهم هندل کنم

صبح زود همراهیش میکنم صبحانه میخوره و میره 

تا غروب ک میاد من فقط دارم یا کار میکنم یا ب درسام میرسم

دیگ وقت نمیکنم ی فیلم ببینم

پس طفلیا ک بچه دارن چی

البته اینکه بخاطر شوهرم باید دو مدل غذا باشه یعنی شام شب و نهار فرداش و اینکه باید ظاهرم مرتب و دوش بگیرم هم بی تاثیر نیست

تو این۴ماه یادم نیست چندبار شام درست کردم کلا حاضری و سبک بود همون نهارم بابام میگفت اذیت نکن خودتو 

یا مثلا پیش بابام لباسام همه راحتی و موهام بسته ولی الان خوب نمیشه دیگ باید همیشه مرتب باشم

کاش قبول نمیکردم بیاد.تنها میبودم راااحت😂فقط میخوابیدم و غذا نیمرو و فیلمممم

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه بیاد تمرین میشه برات بالاخره بعد ازدواج تو ی خونه زندگی میکنید 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تمیز مرتب شیک باش با همون لباس راحتی ها قراره دیگه انءشالله بری تو خونه خودت اونجا ک دیگه نمیتونی همش ترگل ورگل باشی ک عادی باش.واینکه غذا آنچنانی هم نمیخواد حتی شده غذا با نونی درست کنی ک خودش عادت کنه .سخت نگیر چون فردا خودت اذیت میشی.بعدش بچه میاد وسط بی حوصلگی آدم گاهی وقت مجبوره ک اونقد تیپش درست نباشه.

خدا مادرتو هم بیامرزه روحش شاد اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🖤

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
تمیز مرتب شیک باش با همون لباس راحتی ها قراره دیگه انءشالله بری تو خونه خودت اونجا ک دیگه نمیتونی هم ...

ممنونم

خدا عزیزانتون رو حفظ کنه🌹

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔