2777
2789
بل همون رنگه مشکی نارنجیش؟خیلی تعریفش رو شنیدم ولی نمیدونم چرا پیدا نمیکنم هیجا

دارم

بنظرم معمولیه

یورن یا اسنس لش سبز بهتره

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رومانس

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅

من اترنیتی نارنجی میزنم خیلی عالیه ..مشکی مشکییی پرو حجیم و خوشگل میکنه مژه رو .

من قبلا کاشت مژه میرفتم ...بعد ی مدت بخاطر بچه کوچیک نتونستم برم ...دیگه مژه هام ک ریمو شد ...تمام مژه هام ریخت ...با کلی تقویت و داستان الان بعد دوسال خوب شدن ...دیگه فقط ازین ریمل میزنم خیلی عالیه

اینو داشتم خیلی خوب بود خیلی ولی ریزش مژه ها داشت خیلی دیدم دور برم هر کسی طولانی مدت از این استفاده ...

جدی؟

من یکماهه گرفتم البته خیلی کم استفاده میکنم تا الان خوب بوده

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸