2777
2789
عنوان

خدایا کی از دست این مرد خلاص میشم دارم خفه میشم یه دقیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 26 پست
همه میگن مسخرش میکنن تازه میدونی چی میگه ؟ به من میگه برو مشاور برو روانشناس بفهمی چقدر مشکل داری ، ...

به همسرت بگو حق با توئه یه وقت برا مشاور کودک گرفتم باهم بچه رو ببریم ازش بپرسیم ببینم تربیت من درسته یا تربیت شما. و هرچی گفت طبق همون جلو میریم حق نداریم اعتراض کنیم

لحنت رو تغییر بده روشت رو عوض کن فقط موندم بدترین کار تعارض پدر و مادر جلوی بچس

کاش بفهمی شوهر من هیچ حرفی با هیچ رفتاری تو کتش نمیره 

یه دنده و لجباز

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

_با تندی و عصبانیت به بچت جلوی شوهرت چیزی نگو

_هر چی اون بد و بیراه بگه سعی کن با آرومی جواب بدی یا اصلا سکوت کنی اون موقع ،بعد میبینی که چقدر تاثیر روش میذاره بعدها خجالت میکشه که حتی با تندی باهات حرف بزنه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

می دونی میگن بچه ها تا هفت ساله باید مثل پادشاه باشن 

خیلی بهش گیر نده وقتی با دخترت هم به آرومی حرف بزنی بهتر گوش می ده 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

اونقدر بدم میاد از تربیت بعضیا بچه بزنه همه چی رو خراب کنه لوس باشه عیب نداره فقط راحت باشه ؟

بابا بچه تربیت میخواد

مگه بچه های قدیم تربیت ندارن ؟

از قضا حیا و عفت رو بچه های قدیم دارن

بچه های الان  از بس گذاشتیم راحت باشن والا نه آرامش دارن نه  حجاب دارن

بچه ۱۵ ساله سیگار به دست میچرخه

عرق خورده پارتی رفته

دقیقا میخوان با تربیت جدید به کجا برسن ؟

اونقدر بدم میاد از تربیت بعضیا بچه بزنه همه چی رو خراب کنه لوس باشه عیب نداره فقط راحت باشه ؟بابا بچ ...

خسته شدم حریف هیچکدومشون نیستم 

من بچه ی این خدای نمیتونم تحویل جامعه بدم

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

کاش بفهمی شوهر من هیچ حرفی با هیچ رفتاری تو کتش نمیره یه دنده و لجباز

خب نذار بیفته رو دور لج 

بذار حس کنه همراهشی نه مخالفش

بذار بدونه حرفت از روی آگاهیه،کلاس و دوره همسرداری و تربیت فرزند شرکت کن یا کتاب بخون 

بچه زیر ۷ سال قطعا به آزادی نیاز داره و فقط در صورت خطر یا زشت بودن کار در حد سنش باید محدود بشه 

شما باید تو خونه نهایت این شرایط رو فراهم کنیم

و اگر میبینی با اسلایم مثلا این کار رو می‌کنه 

تو حیاط فقط بهش اسلایم بده

یا هر روز ببریدش پارک یا آب بازی بکنه تو حمام یا بالکن که انرژیش تخلیه بشه 

می دونی میگن بچه ها تا هفت ساله باید مثل پادشاه باشن خیلی بهش گیر نده وقتی با دخترت هم به آرومی حرف ...

این حرف چرت و پرت محضه 

اتفاقا سن تربیت زیر ۷ ساله باید یاد بگیره خیلی چیزارو

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

من جای تو بودم اون بچه رو دعوا میکردم 

همون شوهرت پول داره همه این وسایل رو دوباره بخره؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

این حرف چرت و پرت محضه اتفاقا سن تربیت زیر ۷ ساله باید یاد بگیره خیلی چیزارو

نه اینکه هر کاری خواست بکنه 

بالاخره تربیتش همراه با آرومی و مهربونی باشه نه با جیغ و داد