2777
2789
عنوان

شوهرم با زن داداشش نمیسازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 64 پست
چیکار کنهیه سری دیگه مادرش خیلی شورشو در آورد, یعنی به بچه های 16 و 9 ساله جاریم سر سفره جا داد و لی ...

تو سر زبون نداری بخوای نذاری بلاش توی زندگیت نیفته؟

دختری از دیار آفتاب ☀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سر زبون نداری بخوای نذاری بلاش توی زندگیت نیفته؟

زبونم کوتاه عه چون بابای من اوایل خیلی شوهرمو اذیت کرد ، شوهرم چیزی نگفت و احترام گذاشت

در عوض این رفتار اشتباه پدرم من الان زبونم کوتاهه،

مگه اینکه لونا یه کاری کنن که دیکه به خود شوهرمو بر بخوره

ولی من از شخصیت شوهر شما خوشم نمیاد،، 

تو همه چیز بخواد دخالت کنه و خاله زنک بازی و سنگ خانواده اش رو به سینه بزنه،،،، 

مشخصه از اوناست که همیشه میگه باید صدات درنیاد و فلان 

خوشبحال شوهر جاریت

چقد وقیح و پررو من بودم حسابشو میزاشتم کف دستش خیلی پرروعه برادر شوهرت باید ادبش کنه نکه جوری برخورد کنه ک شوهر بیچاره تو زبونش ب ی ضعیفه وا بشه

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

باهاش در ارتباط نباش خب ، سم خالصه

رفت و آمد هر از چند گاهی داریم 

از اون ور هم نمیخوام اعصاب شوهرم رو به خاطره اون خراب کنم بگم باید قطع ارتباط کنی 

اگه این کار رو کنم عملا شرش رو وارد زندگیم کردم

دختری از دیار آفتاب ☀️
ممنون عزیزم داشتم توگوگل میخوندم😂😂بازم ممنون❤

خواهش عزیزم 

میدونم حق داری خیلی از اراک ندونی ارا شهر بی حاشیه ای توی سطح کشور هر کسی اراک رو نمیشناسه 

دختری از دیار آفتاب ☀️
چقد وقیح و پررو من بودم حسابشو میزاشتم کف دستش خیلی پرروعه برادر شوهرت باید ادبش کنه نکه جوری برخورد ...

برادر شوهرم معمولا سکوت میکنه 

یعنی حرفی نمیزنه 

البته به نظر من این سکوتش نشونه رضایت خودش هم بدش انگار نمیاد

دختری از دیار آفتاب ☀️
برادر شوهرم معمولا سکوت میکنه یعنی حرفی نمیزنه البته به نظر من این سکوتش نشونه رضایت خودش هم بدش انگ ...

اشتباه داره بلایی سر برادر شوهرت میاره که پس فردا خدای نکرده اتفاقی برای پدرشوهز مادرشوهرت بیوفته میشینه زیر پای شوهرش تحریکش میکنه که با داداشش ک شوهرشما باشه دعوا کنن سر ارثومیراث 

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

ولی من از شخصیت شوهر شما خوشم نمیاد،، تو همه چیز بخواد دخالت کنه و خاله زنک بازی و سنگ خانواده اش رو ...

یه زنی اومده ادعای مالکیت در آورده خب ناراحت میشه 

دختری از دیار آفتاب ☀️
اشتباه داره بلایی سر برادر شوهرت میاره که پس فردا خدای نکرده اتفاقی برای پدرشوهز مادرشوهرت بیوفته می ...

آره واقعا جون به لب کرده 

من خودم اصلا اهل دنبال ارث و میراث شون نیستم به زندگی که دارم راضیم 

دلم نمیخواد پس فردا بی افته توی زندگی من 

دختری از دیار آفتاب ☀️