2777
2789
عنوان

شوهرم با زن داداشش نمیسازه

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 64 پست
وا چرا محبوب میشد ؟

چون توی خونه پدریم عروس وزه عه محبوب تره:)

یا منی که بی سر زبونم مادرشوهرم دایم تیکه مینداره؛ برو تاپیکامو ببین دوتا اخرشو

بعد اون برادرشوهر و جاریم که پولای اینا و اجاره هاشون رو بالا میکشن عزیز ترن، مادرشوهرم یه چی بگه این ور اون ور باشه جاریم قورتش میده توی جمع

شوهرت به پدر مادرش بگه حق ندارین چیزی به اینا بدین یه وقت گولتثن نزنن

زیاد بهشون میگه 

هر وقت تلفنی احوالپرسی میکنه میگه 

ولی نکه توی یه شهر دیگه زندگی میکنیم خیلی ارتباط حضوری زیادی نداره اندازه داداشش

دختری از دیار آفتاب ☀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو انگار وسط همون گوسفندا بودی توصخرا اراک صنعتی ترین شعر ایرانه اب سنگین اراکو نشنیدی؟ حتما از جای ...

من قم زندگی میکنم گلم بعدشم اگه توگوسفندا رو ببینی منم میبنم 

@niniyar‍ 

شایدم نی نی یار بهتر بتونن جواب این بی احترامیتون رو بدن

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

اراک صنعتی جا داره برای دام داری های بزرگ

نمیدونستم ممنون

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

من قم زندگی میکنم گلم بعدشم اگه توگوسفندا رو ببینی منم میبنم @niniyar‍ شایدم نی نی یار بهتر بتونن جو ...

واللع شما جوری حرف میزنیدانگار اسم اراک ب گوشت نخورده ما که گوسفند نداریم 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
واللع شما جوری حرف میزنیدانگار اسم اراک ب گوشت نخورده ما که گوسفند نداریم

گلم بابای من یه پاش اراکه یا پاش جمکران 

نمیدونستم که جای برای سکونت داره ازش سوال پرسیدم فقط نمیدونم چرا تو ریپ زدی و قاشق نشسته شدی

چقد باید پررو و پشت کمدی باشی به یه انسان بگی شما عمرتونو کردین خونتونو بدین به ما🤦🏻

خیلی حریصه 

از اون ور از طرف بابا مامانش هیچی نمیگیره با این حساب که وضع بابا مامانش بد نیست

دختری از دیار آفتاب ☀️
شوهرت کاری نمیکنه؟

چیکار کنه

یه سری دیگه مادرش خیلی شورشو در آورد, یعنی به بچه های 16 و 9 ساله جاریم سر سفره جا داد و لیوان داد 

بعد به ما گفت شما واستید اینا بخورن بعد برید داخل سر سفره ،بیرونمون کرد

یا گفت شما باهم توی یه لیوان بخورید ، لیوان نداریم

که دیگه شوهرم قاطی کرد و بهش حسابی توپید

ولی خوب شوهرم خره، کاریش نمیشه کرد ، فقط من فهمیدم خودمو کشیدم کنار دیگه براشون کوچک ترین کاری نمیکنم

گلم بابای من یه پاش اراکه یا پاش جمکران نمیدونستم که جای برای سکونت داره ازش سوال پرسیدم فقط نمیدونم ...

اراک کلانشهر 

جای سکونت زیاد داره 

جدیدا هم خیلی دارن توی اراک برج سازی میکنن

دختری از دیار آفتاب ☀️
گلم بابای من یه پاش اراکه یا پاش جمکران نمیدونستم که جای برای سکونت داره ازش سوال پرسیدم فقط نمیدونم ...

چی بگم بهت 

چون پدرت گله برده اونجا وسط برجا که نبرده اطراف اراک برده 

یکم فکر میکردی میتونستی ببینی اراک چقدر بزرگ و....  صنعتی و... 

ببخشید قاشق شسته

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗