یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله شده و هیچوقت فراموش نمی کنم که شوهرم اصلا دفاع نکرد تازه نامادریش بود و همه رو اذیت می کرد و جوری شد که برادرشوهر وسطیم ازم حمایت کرد و باعث شد بقیه هم بهن حق بدن و شوهر من بازم سکوت کرد از اون موقع روش حساب نمی کنم اصلا بخدا بی احترامی هم نکردما من یه پولی رو به خواهر شوهر مجردم دادم خانوادش نمی دونستن یعنی قسمم داد برادرشم که شوهر من باشه نفهمه یه قضیه ای پیش اومد و پول لازم بود بعد حالا یه اتفاقی افتاد اصلا من دخیل نبودم یکی دیگه ماجرا رو لو داد و همه فهمیدن و اولا کلی بدهکار شدم که چرا پول رو دادم تا گذشت منم حرفی از پول نزدم یه پولی دستشون اومد وقتی خواستن پس بدن مادرش یه قشقرقی به پا کرد اون سرش نا پیدا منم گفتم پول قرض رو باید پس داد دیگه پول پسرتون که نبوده از حقوق خودم دادم