2777
2789
عنوان

موتور سواری دختران😂🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 125 پست
اره خوشبختانه ولی اونا موتور برقیه مه گواهینامه نمیخاد ولی متاسفانه یه عده میرن سریع زنگ میزنن پلیس ...

اونا اصلا هیجان ندارن 

مثل دوچرخه س فقط رکاب نمیزنی

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی سایتی ها بعضیاشون افکارشون برا دوره قاجاره

من درک نمیکنم موتور سواری ی خانم چه مشکلی داره

اینا همونایین ک میگن شوهرم فلان کرد زنا آزادی ندارن بعد واسه همچین چیز کوچیکی میگن نههههه نکنین وقیحی مگه الانم انقدر زیاده ک فک نمیکنم کسی گزارش بده و فلان خداروشکر

به فرهنگ اون شهر خیلی بستگی داره شهری که مردمش از لحاظ سطح عمومی پذیرش بازار هستند مثلا کیش شیراز رشت اینا جا افتاده تر هست کلا عمومی بشه خیلی خوبه چون واقعا رفت و آمد دخترا خیلی راحت میشه استرس اسنپ و تاکسی و اینا و هزینه اش به کنار فقط گواهینامه و بیمه بشه کرد موتورهای طرح وسپا و بدون کلاچ و برقی خیلی خوبند 

دولت دیروز لایحه داد به مجلس که موتور سواری زنان ازاد بشه

فقط امیدوارم رانندگی با موتور شون مثل رانندگی با ماشین بعض از خانمها نباشه 🙂

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

شیراز که اکثر خانوما موتور سوار میشن نه پلیس بهشون کاری داره نه بقیه خیلی دوس دارم موتور سواری و بنظ ...

خب موتور برقی هستن که گواهینامه نمیخاد

و مطمعنا اگه. موتور عادیه تکه پلیس بفهمه میگیره

من با ماشین راحت ترم . موتور رو فقط برای تفریح امتحان کردم. 

تا حالا ندیدم کسی گیر بده . عادیه . 

و البته نمیدونم چرا بعضیا تو سایت هر دفعه میخوان با چیزی مخالفت کنن الکی میگن تو اروپا انجام نمیشه 😐شک دارم به اینکه پاشونو از ایران بیرون گذاشته باشن .

و البته چه خارج انجام بشه و چه نشه اهمیتی نداره ، تو ایران دوست دارن انجام میدن . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑