2777
2789
عنوان

اگه من مثل دخترای دیگه بودم اون هیچوقت ولم نمیکرد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 143 پست
والا ما دوران دبیرستان یکی که تفکرات شما رو داشت داشتیم، با پسره دوست شده بود مدرسه رو پیچوند رفت خو ...

خب اون دختر همونجوری بود حتی اگ محدودم بود بازم گل میکاشت😂😂😂من به شخصه انقد رو این موضوعا حساسم تو مجازی همش میگم پسرم واقعیتم هیچکسم جرئت نداره بیاد نزدیکم کلکش کندس😂😂😂😂

والا ما دوران دبیرستان یکی که تفکرات شما رو داشت داشتیم، با پسره دوست شده بود مدرسه رو پیچوند رفت خو ...

برعکس من بیشتر همکلاسیام دانشگاه رل بودن الان ازدواج کردن بعد از چندین سال 

دختر دایی خودم مجازی دوست بود الان حدود ۱۰ سال میگذره از ازدواج 

که زندایی من قسم میخوره این بهترین دامادشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنتی که شما میگید خیلی هم سنتی نیست مسافرت در زمان اشنایی؟ این دیگه واقعا جدید بود

مسافرت خانوادگی منظورمه، چون آدما تو مسافرت نمیتونن شخصیت اصلی شونو پنهان کنن

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
تو همین سایت وقتی از بدی های شوهر و بی مسئولیتیش حرف میزنن دقیقا برمیگرده به تربیت غلط مادرشوهر که ...

همه چی هم صددرصد به زن برنمیگرده 

پدر هم به اندازه مادر نقش تربیت بچه رو به عهده داره و بچه پسر از پدر بیشتر الگوبرداری میکنه 

اگه پدری بلد نباشه خودشو تربیت کنه، پسرش هم مثل خودش میشه 

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

برعکس من بیشتر همکلاسیام دانشگاه رل بودن الان ازدواج کردن بعد از چندین سال دختر دایی خودم مجازی دوست ...

متاسفانه یا خوشبختانه بیشتر ازدواجا با دوستین😂😂😂و ماییم ک باخت میدیم این وسط

مسافرت خانوادگی منظورمه، چون آدما تو مسافرت نمیتونن شخصیت اصلی شونو پنهان کنن

ببین عزیزدلم واقعا یسری شهرا رسم نیست تو زمان اشنایی برن مسافرت خانواده ها. 

بعد از عقد شاید که بعد از عقد خیلی دیره 

اینجا خانم با کمالات یه نامزدی بهم زده نمیتونه الان مجبور شد با یه شخص خیلی سطح پایین ازدواج کنه چرا؟ چون کسی نمیره براش 

تفاوت فرهنگی بسیار هست خانم جان

عزیز من دوبار اشنا شدم فهمیدن من تو اجتماع نیستم پیج پرایوت که عکسای خوشکل داشته باشه ندارم مسافرت ن ...

میفهمم چی میگی خودمم نسبت به عکس محدودیت دارم اما وقتی دانشگاه بودم گوشیمو دادم دوستام چن تا عکس قدی ازم گرفتن. میتونی وقتایی ک کسی خونه نیس خوشگل کنی بعد لوکیشن خوب مثلا حیاط یا رو مبل یا هر جا وایسی گوشیتو بزاری حالت تایمر یا اصلا فیلم بگیری بعد از رو فیلم اسکرین بگیر بشه عکس. بعد عکساتو تو یه پوشه مخفی کن کسی نبینه‌ میتونی از این پیجا یاد بگیری عکس بدون چهره با ژستای خاص بگیری خیلی عالیه این روش

ببین عزیزدلم واقعا یسری شهرا رسم نیست تو زمان اشنایی برن مسافرت خانواده ها. بعد از عقد شاید که بعد ا ...

خب پس اونا ازدواج سنتی نکردن، اسم ازدواجی که کردن ازدواج چشم و گوش بسته ای بوده 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
متاسفانه یا خوشبختانه بیشتر ازدواجا با دوستین😂😂😂و ماییم ک باخت میدیم این وسط

دقیقا دانشگاه من به اونا میخندیدم الان که میبینم همشون بعد پنج شش سال ازدواج کردن قیافم پوکره😂♥️

همه چی هم صددرصد به زن برنمیگرده پدر هم به اندازه مادر نقش تربیت بچه رو به عهده داره و بچه پسر از پد ...

بچه از نوزادی خو میگیره به مادر و کنار مادره مادر تربیت بچه رو تعیین میکنه 

به هرحال اسم این نوع ازدواج سنتی هست مال شما سنتی مدرنیته است

ن عزیزم، خوده ازدواج سنتیه این دوره با دوره های قبل فرق داره ، طرف میره تست اعتیاد شو جعل میکنه 

تو این دوره حتما باید خیلی بیشتر از دوره های قبل تحقیق و آشنایی انجام بشه