یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من کلا نازک میپوشم چون دوست ندارم ولی اگه بپوشم برا بابام مهم نیست
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................
ببین بابای منم حساس بود .منم اشتیاهی که میکزدم تا میرفتم مانتو یا هر چیزی میخریدم .میاومدم جاوش میپوشیدم که فلان چی خریدم .اونم سریع میگفت کوتاه اله بله ..ابحیم گفت چرا میگی برو بخر .جایی دارید میرید بپوش جلوش رژه نرو .نظر نخواه ..دیگه وقتی خریدی و کاملا اماده ای نمیتونه ایراد بگیره .منم همین کارو کردم دیگه چیزی نگفت ..بعدشم که میرفتم سرمار با حقوق خودم هر چی دوست داشتم مبخریدم و میپوشیدم البته پوشش عرف جامعه
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه