یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
اگر کنار شقیقه رو زده باشه دم ابرو میره بالا چشمها هم حالتش بازتر میشه روی پیشونیم تزریق می کنن و چین و چروکهای پیشونیم صاف میشه و در مجموع به نظرم خیلی تاثیر مثبت داره البته بوتاکس برای چروک عمیق نیست بازم بعد دو هفته که میری چک کنه اگر تغییر بیشتری لازم داری بهش بگو انجام میده به من گفت چون ترجیحت طبیعیه اگر دیدیم با اون دوز دم ابروهات نرفت بالا یه کوچولوی دیگه هم دو هفته دیگه تزریق می کنم اما در اینکه بعد دوهفته اخم نمی تونی بکنی یا ابروهات بالا نمیره دیگه شک نکن برای منم سری پیش هشت روز طول کشید