2777
2789

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیار خوب 🌹
اجازه بده بر اساس جواب آزمایش، مورد به مورد بررسی کنیم.

• GTT (FBS): عدد 7582 درج شده که غیرواقعی است (احتمالاً خطای تایپی یا سیستمی است). در غیر این صورت با زندگی سازگار نیست. باید دوباره چک شود.
  • GTT (60min): 121 → نرمال (کمتر از 180)
  • GTT (120min): 119 → نرمال (کمتر از 153)
  • GTT (180min): 109 → نرمال (کمتر از 140)

👉 نتیجه: تست تحمل گلوکز طبیعی است. دیابت یا اختلال تحمل قند دیده نمی‌شود.

• RBC: 3.79 (کمتر از حد نرمال)
  • Hb: 10.6 (کمتر از حد نرمال)
  • Hct: 30.1 (کمتر از حد نرمال)
  • MCV: 79.4 (کمی پایین‌تر از حد نرمال)
  • MCH: 28 (نرمال)
  • MCHC: 35.2 (نرمال)
  • RDW-CV: 14.5 (کمی بالاتر)
  • Lymphocyte: 23.8 (کمی پایین‌تر)

👉 تفسیر:

• شواهد کم‌خونی خفیف وجود دارد (Hb پایین، Hct پایین، RBC پایین).
  • MCV کمی پایین است → احتمال کم‌خونی میکروسیتیک (مثلاً ناشی از کمبود آهن).
  • RDW بالا → نشان‌دهنده وجود گلبول‌های قرمز با اندازه‌های متفاوت (سازگار با کمبود آهن).
  • بقیه سلول‌های سفید و پلاکت‌ها طبیعی‌اند.
  • کورتیزول ساعت ۱۰ صبح: ۲ (خیلی پایین‌تر از حد نرمال 166–507)

👉 تفسیر:

• این مورد می‌تواند نشان‌دهنده کاهش ترشح هورمون کورتیزول باشد (احتمال نارسایی غده فوق‌کلیه / آدرنال اینسافیشنسی).
  • نیاز به بررسی تخصصی (آزمایش ACTH، تست تحریک آدرنال و نظر متخصص غدد) دارد.
  1. تست قند خون (GTT) طبیعی است → دیابت یا پره‌دیابت دیده نمی‌شود.
  2. کم‌خونی خفیف احتمالاً ناشی از کمبود آهن وجود دارد → بهتر است سطح فریتین، آهن و TIBC چک شود.
  3. کورتیزول خیلی پایین است → نیاز به بررسی فوری توسط متخصص غدد دارد.

❗️توصیه مهم: این تفسیر جایگزین ویزیت پزشک نیست. پیشنهاد می‌کنم نتایج را با پزشک متخصص داخلی یا غدد مطرح کنید.

می‌خواهی برات توضیح بدم که چه علائمی می‌تونی از این کم‌خونی و کمبود کورتیزول انتظار داشته باشی؟

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نرمال 

این فاکتور هایی که کم و زیادن برای کم خونی هستن 

کم خونی داره 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بسیار خوب 🌹اجازه بده بر اساس جواب آزمایش، مورد به مورد بررسی کنیم.GTT (FBS): عدد 7582 درج شده که غی ...

عزیز دلم چطور میتونم این لطف شما رو جبران کنم؟

خیلی کامل و عالی توضیح دادید ممنونم از شما🌹❤️

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
نرمال این فاکتور هایی که کم و زیادن برای کم خونی هستن کم خونی داره

ممنون عزیزم

بسیار خوب 🌹اجازه بده بر اساس جواب آزمایش، مورد به مورد بررسی کنیم.GTT (FBS): عدد 7582 درج شده که غی ...

کورتیزول یعنی چی؟

بله واقعا ممنون میشم توضیح بدید ناشی از چی هستش

عزیزم اینم ادامه آزمایشمه