2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 42969 بازدید | 831 پست
اها چون یه زن اینکارو میکنه پس حقوق همه زنا باید ازشون گرفته بشه لابد مردی که نقشه میکشه برای پول زن ...

عزیزم سفسطه نکن لطفا چقدر بی ربط و بی سر و ته حرف میزنی فقط میخوای یه حرفی زده باشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که من دیدم اقا خونه بنام زنش زده بود، بعد زنش رفت طلاق گرفت. اونوقت قاصی گفت خونه هدیه بوده و ا ...

اصلا امکان نداره 

وقتی چیزی به اسم کسی دیگه ای 

زده شد قانون بتونه پس بگیره

مگر اینکه جعلی باشه

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

عزیزم سفسطه نکن لطفا چقدر بی ربط و بی سر و ته حرف میزنی فقط میخوای یه حرفی زده باشی

عزیزم به نظرم شما چون نتونستی حق و حقوقتو بگیری اذیت میشی ببینی بقیه میگیرن 

شما بعدا نه مهریه بگیر نه حق طلاق و حضانت  نه طلا  

عجب جایی تاپیک زدی

سایتی که اگه مقصر ۱۰۰ درصد هم عروس باشه بازم سعی میکنن توجیه ش کنن 

چون تعادلی ندارن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

عجب جایی تاپیک زدیسایتی که اگه مقصر ۱۰۰ درصد هم عروس باشه بازم سعی میکنن توجیه ش کنن چون تعادلی ندار ...

فقط یه سوال حقوقی بود 

😂😂😂😂😂

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
داداشت مواظب رفتارش با خانومش نبوده طلا حقشه داداشت به‌فکر سکه خریدن باشه

مگه داداش منو می‌شناسی که میگی مواظب نبوده

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .