2777
2789
عنوان

شوخی ام حدی داره

158 بازدید | 17 پست

داشتم با نامزدم صحبت میکردم 

گفت با همین دستم میزنم تو صورتت بچسبی به دیوار 

خیلی ازش حرفش ناراحت شدم 

جا خوردم 

نمیدونم شوخی بود یا جدی 

بی احترامی کرد بنظرم 

میخوام جدا بشم عصبیه ام هست 

صبور☃️

تو ام میگفتی اون دستو بگیر جلوی خودت خوردش بخوره ب خودت خودت بچسبی ب دیوار بعد پا میشدی از پیشش میرفتی

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگفتی مواظب باش نخوری

صبح هایمان بی شک میتواند زیبا تر باشند اگر تنها دغدغه زندگی مان مهربانی باشد، جای دوری نمی‌رود. یک روز همین نزدیکی ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت ، شاید خیلی زیباتر ✨🌖 خدای مهربونم ازت می‌خوام کمکم کنی همسری خوب و مادری مهربون و مفید برای بچه هام باشم و از همه مهم تر بنده خوبی برای خودت باشم💛🙂کاربری دیگم:yass_flower

عصبی خیلی بده . واسه من عصبی میشد هر چی دلش میخواست می‌گفت بهم . چند روز بعد زنگ میزد و گربه میکرد .تمومش کردم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

قهررررر کن قهر نکنی از این به بعد هر چی از دهنش در اومد میخواد بگه

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

قهررررر کن قهر نکنی از این به بعد هر چی از دهنش در اومد میخواد بگه

قهر هم فایده نداره، با پر رویی بعدش حق رو به خودشون میپن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

اره جدا بشو تو که اینقدر جنبه شوخی نداری تنها باشی بهتره مگه شوخی پسرا اینجوریه یهو با دست میزنه رو رونت تا بالال بشه یا میزنه به باسنت محکم یا هل میده یا شوت میکنه هرچی رابطه بهتر شوخی بیشتر اگه اذست میشی که باید بهش بگی اگه نه تو هم بزنی