2777
2789
عنوان

اوناییک خودشون یا پارتنرشون تیر ماهیه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 40 پست
ببین بخداقسم فاصله گرفتم تا میام فراموش کنم باز سروکلش پیدا میشه

خب تو میزاری سرو کله ش پیدا بشه

همه جا بلاک کنی دیگه کجا میتونه زنگ بزنه یا پیغام بده

اونم فهمیده دوسش داری ، داره سواستفاده میکنه فقط باهات بچرخه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خوشبحالت ک اینکارو کردی من بهش حس دارم لنتی از چی میترسن ک نمیان جلو ؟

از چیزی نمی‌ترسند فقط خیالشون راحته که هر زمان خواستن تو در دسترسی

تنها کاری که میتونی بکنی اینه از دسترس خارج شو زمان و مکان ملاقات رو تو تعیین کن هر وقت خواستی جواب بده هر وقت نخواستی رد کن آنقدر باهاش از این بازیا در بیار که به پات بیفته و تصمیم به ازدواج بگیره اگر واقعا اینکاره هست

درست مثل خودشون باید رفتار کرد 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چیزی نمی‌ترسند فقط خیالشون راحته که هر زمان خواستن تو در دسترسیتنها کاری که میتونی بکنی اینه از د ...

دیشب تا فهمید یکی از دوساش فالو کردم اومد پیام داد 

بعد بنظرت فالورامو چک کرده ن ؟

چون خودش فالو ندارتش ک از طریق مشترک بفهمه میدونی چی میگم 

یا فالورای منو چک کرده یا رفته با ی پیج دیگش فالورای اونو چک کرده ک فک نکنم پسرا اینکارو بکنن😐

خدایا چیکار کنم من پس

کآری که گفتم ببین من ۴۰ سالمه دیگه آنقدر بالا پایین زندگی رو دیدم چشم بسته بهت میگم کدوم راه درسته...راهی که کاش ۲۰ سال پیش کسی جلو پای من میزاشت

بعد فقط مسئله گرفتن ایشون نیست تو اصلا بگو همیم جمعه اومد خواستگاری و عقد و ...ببین آیا خانواده هاتون بهم میخورن سن و سالتون...موقعیت اجتماعی و اقتصادی و تحصیلات...یعنی میتونه از پس مخارج زندکی آینده بربیاد یا این حس فقط یه حس عشق و عاشقی خالیه و پشتش مبنایی برای ادامه زندگی نیست

خدانکنه اینطور باشه وگرنه باید مثل خواهر من بعد ۱۳ سال با دوتا بچه برگردی خونه بابا و بزنی تو سرت کاش حرفتو گوش میکردم آبجی😔😔

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
دیشب تا فهمید یکی از دوساش فالو کردم اومد پیام داد بعد بنظرت فالورامو چک کرده ن ؟چون خودش فالو ندارت ...

هر چی که هست یادت باشه پل‌های پشت سرت رو خراب نکن اگر یک در صدم امکان بدی در آینده باهم ازدواج خواهید کرد رفتار الان تو با افراد غریبه تا ابد تو ذهنش نقش میبنده پس یکم لطفا خویشتنداری کن و جلوش خودت رو یه خانم وفادار و نجیب همه چیز تمام نشون بده

ببین تو ایران هر چقدرم که حرف از آزادی و ...باشه و مردها خودشون رو روشنفکر نشون بدن بازم اون رگ مرد ایرانی بودنشون رو دارن

و درنهایت اگر کوچکترین سوتی جلوش بدی حتی صحبت‌های معمولی با جنس مخالف رو ازت ببینه یا نظرش کلا ازت برمیگرده یا اگر مزدوج شید درآینده سر هر کاری بهت گیر میده 

من ۱۵ سال تجربه زندگی مشترک دارم

هر چی که هست یادت باشه پل‌های پشت سرت رو خراب نکن اگر یک در صدم امکان بدی در آینده باهم ازدواج خواهی ...

بخدا اونطور دختری نیستم با پسرا برم بیام 

ولی خب مداحع پسره همین رفیقش اخه ب من نمیخوره اصلا😂😂

بخدا اونطور دختری نیستم با پسرا برم بیام ولی خب مداحع پسره همین رفیقش اخه ب من نمیخوره اصلا😂😂

از اونا بیشتر بترس🤣🤣