2777
2789

سه ساله من عروسی کردم از دست کنترل کردنش و اذیتاش خسته شدم شبی نیست گریه نکنم و بخوابم نمی‌دونم خدا این همه ظلم این آدم و خانوادش رو میبینه چرا ساکته چرا حرکتی نمیزنه مغزش مریضه اصلا خوده شوهرم فقط فکر مادر و خانوادشه در اختیار اوناست می‌بره میاره پولی همه جوره انگار نه انگار ازدواج کرده و زن داره آنقدر به فکر اوناست هر بار هم گفتم جنگ کرده و کار خودشو کردهفقط این نیست هزار تا مشکل داره بعد تو هر چیزی به من مربوطه دخالت می‌کنه تصمیم میگیره من از دار دنیا یه برادر دارم پدرو مادرم فوت شده و برادرم شناسنامه کارت ملیش گم شده آنقدر درگیره کاره نتونسته بگیره بعد من یه کارت به اسم خودم گرفتم دادم به اون بخاطر تراکنش و اینا که برادرم از کارت من استفاده می‌کنه یارانم رو قطع کردن بعد شوهرم خودش پول نمی‌ده اصلا ندار هم نیست هر ماه باید با یارانه سر میکردم تا الان برگشته دیروز صبح میگه کجا رفتی گفتم کارت داداشم سوخته بود رفتم بگیرم با داد و بیداد میگه بگو بره یه کارت بگیره برای خودش نه شناسنامه داره نه کارت ملی و اره بخاطر اون یارانه تو هم قطع شده بعد ظهر برادرم اومد به من سر بزنه شوهرم نه سلام داد نه محل گذاشت به برادرم رفت تو اتاق گرفت خوابید الان یک روزه با من قهر کرده سر برادرم و نژاد خونه سلام نمی‌ده رفته تو قیافه ام میده رو مبل می‌ره تو گوشی پشتشو می‌کنه به من و کلا آنقدر حس بی ارزشی به من میده شدم یه آدم دیگه اعتماد به نفس دیگه ندارم دیشب پشتمو کردم بهش تا صبح اشک ریختم من اینجا کسی رو ندارم تو این یه سال یا مادر و خانوادش اذیتم میکنن یا خودش نمی‌دونم از دستش چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قدیم. گفتن هرکه ظالم سالم. من بعد24سال زندگی بهم خیانت کردرفت باکسی دیگه البته مقصراصلیش خانواده اش بودن خانواده که مثل کلفت براشون بودم بی احترامی به هیچکدومشون نکردم زندگیم ازم گرفتن موقع چهل پدرم رفتن خواستگاری براشوهرم چون زن بیوه پولداربوده منم. منتظر که خداجوابم ازشون بگیره 😔🙏

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
ضعیف نباش ..التماسشم نکن ولشکن ..اگ بی محل کرد برات مهم نباشه حتی اگ طول کشید ....جوری وانمود کن واس ...

دقیقا دیروز ظهر اومد من ناراحت بودم الان اومد محلش نذاشتم خنده رو لب انگار خوشحالم صداشم در بیاد پلیس آوردم والا دار بلندی هستن آدم بخواد از دست بده ناراحت بشه 

دقیقا دیروز ظهر اومد من ناراحت بودم الان اومد محلش نذاشتم خنده رو لب انگار خوشحالم صداشم در بیاد پلی ...

اره نترس .بدونن ضعیفی بدترمیکنن ..ناراحت میشی اما ارزش داره انه بدونن ضعیفی وابسته ای همینو میکنن نقطه ضعف

اره نترس .بدونن ضعیفی بدترمیکنن ..ناراحت میشی اما ارزش داره انه بدونن ضعیفی وابسته ای همینو میکنن نق ...

دقیقا هر سری هی وسیله شکست خودشو زد نشستم گریه این دفعه میرم تو حیاط جیغ و داد پلیس میارم منم وسیله می‌شکنم تا بفهمه دنیا دست کیه

دقیقا هر سری هی وسیله شکست خودشو زد نشستم گریه این دفعه میرم تو حیاط جیغ و داد پلیس میارم منم وسیله ...

اصلا سکوت کن برو خودتو باکاری مشغول کن محلش نکن بی تفاوتی سکوت بهترینه ..میگذره انشالله شرایطتت بهتر بشه خیلی باید سیاست ب خرج بدی زندگیتو دست بگیری ..کم کم ازش پ‌ول بگیر عادتش بده لیست خرید بده..با مهربونی ...جلوشاز خانوادش تعریف کردی تاحالا ی قلقی دارن باید بدست بگیری