2777
2789
عنوان

خانما راهنمایی میخوام

47 بازدید | 5 پست

من تا حالا اهل میکاپ نبودم نهایتا یه پنکیک یه خط چشم عروسی راه دور دعوتم اونجا کسی نیست بچمو نگه داره برم ارایشگاه بنظرتون کانتور و کانسیلر بخرم میتونم خودم آرایش کنم ؟ کانتور پودری بخرم یا مدادی ؟ کانسیلر گابرینی خوبه نمیخوام زیاد هزنیه کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه کانتور نکرد ولی بقیه مراحل ارایشو انجام داد ؟ آره راست میگی کانتور فکر نکنم‌بتونم‌انجام بدم

اگر کلاس هم بری باید خیلی تمرین کنی و کرم های خوب گرون بخری سه یا ۴ میلیون هست من کلاس نرفتم نمیدونم ولی شنیدم گرونه 

ی کرم ساده بزن خط چشم اگر بلدی اگر بلدی نیستی بده ی نفر که بلده دیگه ی ریمل رژگونه بزن بنظرم

میشه لطفا برای حاجت روایی من دعاکنید م😔