2777
2789
عنوان

دو هفتس ک موهامو شونه نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 34 پست
کمکاش برا من قطره چکونیه

توکل نباید برای چن روز و چن ماه باشه

من حداقل ۱۰سال بیشتر حدود۱۴سال تحمل کردم اون رنج رو 

ولی بازم گفتم خدایا هرجور خودت صلاح میدونی  تو بیشتر از خودم خیر منو میخوای   پس خودت تابلوی  زندگیمو رنگ امیزی کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توکل نباید برای چن روز و چن ماه باشهمن حداقل ۱۰سال بیشتر حدود۱۴سال تحمل کردم اون رنج رو ولی بازم گفت ...

منم مث تو اینطوری توکل میکنم از این بعد😔انشاءالله بیشتر کمکم میکنه از ایندمرحله مزخرف خلاص بشم

برام حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

من یه حرفی رو بگم بهت و تاپیک رو ترک میکنم بعدش،ببین یه در روبروته یه قفل روشه با۱۰۰۱کلید،هزار تاش از اینو اون و هرجایی ک فکرشو میکردی تهیه کردی اولی رو میندازی تو قفل اصلا وارد نمیشه دومی همینطور سومی ی کم میچرخه فکر میکنی قفل باز شد ولی،،،نشد،به نفس نفس افتادی از خستگی نا امیدی همه وجودتو گرفته،ولی کلیدها آخه۱۰۰۱بود!!کلیده آخروبا نا امیدی میندازی تو قفل و راحت بازش میکنی،این کلیدیه ک خدا داده بهت (نظره من اینه البته) خدا شاید ی ذره صبرش زیاد باشه ولی تورو از یاد نمیبره اون کلید همیشه تو ابزار هات هست فقط خودتو نباز،از خوبها انرژی بگیراز بدها بگذر،مثل بعضی بزرگوارهاتو همین ستون...(بگذریم)موفق باشی و دنیا به کام ت

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام