2777
2789
عنوان

دو هفتس ک موهامو شونه نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 34 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم میخاست پیشم بودی موهاتو شونه میزدم بافت میزدم بغلت میکردم بهت میگفتم اصلا غصه نخور قشنگم حت ...

بدونه شک زیباترین جواب رو خوندم تو این مدت چندسالی که وبگردی کردم:)

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

خستم دیگ تا کی

عزیزم من واقعیت و میگم هیچ‌چیزی تو این جهان درست نمیشه فقط عادت می‌کنی  بهش منم تو رنج بودم خدا رو صدا زدم کنم خواستم گذشت هیچ کمکی هم بهم نشد اون لحظه الکی امیدوار نباش 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

ن متاهلم شوهرم اصلا ب اینجور چیزا اهمیت نمیده

خب پس عامل افسردگیت مشخص شد😄

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

چرا عزیز دلم ؟ از چیزی ناراحتی؟

از یع چیزی ک نباید اتفاق می افتاد چیزی ک باعثش خودمم اما خدادهم میتونست بهتر کمکم کنه اما کمکم نکرد گذاشت رنج بکشم

برام حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

عزیزم من واقعیت و میگم هیچ‌چیزی تو این جهان درست نمیشه فقط عادت می‌کنی بهش منم تو رنج بودم خدا رو ص ...

منم عادت کردم ولی بغصی اوقات خیلی بیشتر خاطرات بد عذابم میدخ

منم عادت کردم ولی بغصی اوقات خیلی بیشتر خاطرات بد عذابم میدخ

عادت می‌کنی سخته ولی عادت می‌کنی ... 

غمی که حس می‌کنی هیچکس نچشیده و خدایی که بار ها صدا میزنی 

چی بگم ما که ندیدیم جواب بده 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

از یع چیزی ک نباید اتفاق می افتاد چیزی ک باعثش خودمم اما خدادهم میتونست بهتر کمکم کنه اما کمکم نکرد ...

منم توی شرایطت بودم  خدا میتونست جلوشو بگیره ولی گزاشت ب بدترین شکل ممکن اذیت بشم    ولی من ب خودش گفتم خدایا داری میبینی دیگه نه؟ قلبم هزارتیکه شده  خودت مواظب قلبم باش چون بجز توکسیو ندارم  بااینکه طول کشید و خییییییلی سخت بود ک پای توکلم بمونم

یجوری برام کارو درست کرد ک هنوز توی شوکم 

منم توی شرایطت بودم خدا میتونست جلوشو بگیره ولی گزاشت ب بدترین شکل ممکن اذیت بشم ولی من ب خودش گ ...

کمکاش برا من قطره چکونیه