2777
2789
حالت خوشه؟ سواد داری؟ بلدی بخونی؟ الان اشاره کن بگو کجای تاپیکم گفتم براتون متاسفم؟؟؟

دعوا داری ؟ عصبی هستی ؟

حالت خرابه ؟ مشکلی داری ؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم نگفتم همشون ولی تاپیکای اینجا رو میخونم حرصم در میاد از بس زنا تو سری خورن و فقط بدبختی میک ...

حقیقتو گفتی وقتی همه گارد میگیرند بدون به حقیقت گفتی چون ایرانی جماعت جنبه انتقاد نداره برای رشد بهتر خودش

😎💚🐬
والا منم نگفتم همشون ولی تاپیکای اینجا رو میخونم حرصم در میاد از بس زنا تو سری خورن و فقط بدبختی میک ...

اینکه اسمشم سیاست زنانه میذارن خیلی عجیب تره

یکی تاپیک زده از شوهرم کتک خوردم، میگن تا میتوتی بهش محبت کن، نمیدونم سیاست از نظر اینا چیه؟؟؟؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ی چیز بگم خودشون هم میخاند 

وگرنه اعتراض می‌کردند    خیلی هم حسووود اند 

کاش فقط به بدبختی و تو سری خوردن خودشون اکتفا میکردن 

میدونید قسمت غم انگیزش کجاست؟ 

اینه که نه تنها خودشون بدبختن، بقیه رو هم تشویق میکنن که همینجوری باشن فکر میکنن بهشون کاپ قهرمانی و نماد مظلومیت میدن 

بیچاره بچه هاشون (:

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

فداتشم مگه شما اینجوری هستی که به خودت گرفتی؟؟

فداتسم کسی که تاپیک میزنه و کلی میگه زن ها عزت نفس ندارن ، من زن هستم و این تاپیک داره به کل زن ها برچسب میزنه ، نمیتونم بیام تفاوت بگذرم، البته درکش میکنم از اطرافیانش و زن هایی که میشناسه ناراحته

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

بگو زن های اطرافم ایجوری هستن الان یه تاپیک زدی توی نی نی سایت و میگی براتون متاسفم

ی چیزی گفت حالا خواهر

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ

حالت خوشه؟ سواد داری؟ بلدی بخونی؟ الان اشاره کن بگو کجای تاپیکم گفتم براتون متاسفم؟؟؟

ولشون کن کلانی نی سایت یک عده عقده ای هستن میپرن داخل واسه دعوا،کمبود دارن،بهشون محل ندی بیشتر میسوزن

البته زن تو سری خور زیاده ولی زن جسور و موفق و با اراده کم نداریم

اره خب

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ