ثریا_گلگلی مدیر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 3350 عنوان کاش زنا ذره ای برای خودشون ارزش قائل میشدن😑😑 | مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 38 پست فقط همینو میتونم بگم عزت نفستون صفرههههه دیروز | 13:20 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_جاانم عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 2923 خب استارتر شما که تاپیک زدی منظورت رو بهتر میرسوندی یه کلی گویی کردی و زنا رو جمع بستی کسی هم بهت حرف زد بی احترامی کردی من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش_بزرگ
ثریا_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 3350 دعوا داری ؟ عصبی هستی ؟حالت خرابه ؟ مشکلی داری ؟ والا حال خودت خراب تره چیزی که اصلا تو تاپیک من نبوده رو توهم زدی بعدم شاکی شدی😂
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 5144 والا حال خودت خراب تره چیزی که اصلا تو تاپیک من نبوده رو توهم زدی بعدم شاکی شدی😂 آروم باش آروم باش وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
سهرودی عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 2634 دوستان دعوا نکنید ذهن همتون منفی هست میدونید چرا چون اجازه میدید ، دهنتون براتون تصمیم بگیره. ذهن هم کلا منفی نگاه میکنه و خیلیییییی بد تصمیم میگیره
ثریا_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 3350 خب استارتر شما که تاپیک زدی منظورت رو بهتر میرسوندی یه کلی گویی کردی و زنا رو جمع بستی کسی هم بهت حر ... چه بی احترامی کردم؟😐میگن حرفو میندازی زمین صاحبش برمیداره
ثریا_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 3350 استارتر اول خودت شروع کننده باش ، به جای کلمه زنا ، بهتر بود کلمه خانمها یا بانوان استفاده کنی کلمه زنم دیگه توهین حساب میشه؟ مگه کلمه مرد توهین حساب میشه؟؟ تازه مرد یجورایی تعریفم حساب میشه بعد چجوریه که زن یهو میشه توهین؟😑
ثریا_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 3350 آروم باش آروم باش شمام قرصاتو سر وقت بخور انقدر توهم نزنی🙏🙏
عشق_جاانم عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 2923 چه بی احترامی کردم؟😐میگن حرفو میندازی زمین صاحبش برمیداره عزیزم شما حالت خوش نیست ظاهرا یه نگاه به تاپیکت کنی متوجه میشی جواب همه رو با عصبانیت دادی اگه این حرف ها رو بی احترامی نمیدونی که اصلا همکلام شدن باهات اشتباهه من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش_بزرگ
آباندختی عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 6321 کلمه زنم دیگه توهین حساب میشه؟ مگه کلمه مرد توهین حساب میشه؟؟ تازه مرد یجورایی تعریفم حساب میشه بعد ... خودت اومدی تاپیک زدی در راستای ارزش یه خانمپس از کلمات قشنگتری استفاده کن برای جنس خودت ضعیفه ، زن ، خانم ، بانو ، مهربانو ، کدوم میپسندی خطابت کنن؟