2777
2789
بیداری🙄مگر سفر باعث بشه این ساعتو ببینی‌کجایی؟کجا میری؟سمت رشت هم میرین

ن سمت رشت نمی‌ریم ... هاااا دیدم خون سایتم افتاده خخخ نشد دیشب بیام سایت...... الان یکهو بیدار شدم اومدم قاچاقی امین چند سانتیم خوابه میبینی یکهو رفتم باز

عشقممممم فقط امین ،❤️❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شت🤦‍♀️بیا ۹ ماه زحمتشو بکش شبیه شوهرت بشه😂

😂😂🤣🤣ارررره  واقعا، اولش مقاومت کردم بعد دیدم همه میگن شبیه مجید، دیگه کوتاه اومدم. هی روزگار 🫠🫠🙃🙃

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ن خب خودتم ی بار دیدم عینکم داشتی...من رو حساب شوخی گفتم پس درست گفتم

🥰😍👌

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ن سمت رشت نمی‌ریم ... هاااا دیدم خون سایتم افتاده خخخ نشد دیشب بیام سایت...... الان یکهو بیدار شدم ا ...

عهههه

خوب سمت شمال که هم فومن و رشت و قله رودخان و ماسوله و .... کیف میده ک

چرا نمیرید؟

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

عههههخوب سمت شمال که هم فومن و رشت و قله رودخان و ماسوله و .... کیف میده کچرا نمیرید؟

اوووونا رو خییییییلی رفتیم امین میگ تکراریه جنگل دریا همش همین شکلیه ...هر دفعه رفتیم تا تهههههه شمال رفتیم

عشقممممم فقط امین ،❤️❤️❤️

😂😂🤣🤣ارررره واقعا، اولش مقاومت کردم بعد دیدم همه میگن شبیه مجید، دیگه کوتاه اومدم. هی روزگار 🫠� ...

روزگار نامردیه🤕😂

شب چه خبر اذیت کرد جانا خانوم شما رو

اوووونا رو خییییییلی رفتیم امین میگ تکراریه جنگل دریا همش همین شکلیه ...هر دفعه رفتیم تا تهههههه شما ...

خوب پس خوش بگذره همونجا😘

هی بیا خبر بده از خودت زود زود