2777
2789

نه  دست نگه  دار

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

مکانیسم ماشه فعال شد فک نکنم بیادپایین دیگ بلکه گرون تر هم میشه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مکانیسم ماشه چیه

یعنی موج تحریم ها

بزن گوگل بخون همین ۴ ساعت پیش فعال شد 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
فعلا که صعودیه همین جور تا ۵ مهر که قطعی بشهولی باز هم بعیده بخواد اتفاقی بیفته و ماشه لغو شهواگه نی ...

چی باعث میشه ک مکانیسم ماشه غیر فعال ش؟؟؟

تف شروع شد دوباره.

یعنی بیچارگی بدبختی گرسنگی حسرت مردم بیشترررشدددددد

اگه شرائط مذاکره رو ایران قبول کنههمین غنی سازی صفر و اجازه بازرسی بدن که تقریبا بعیده

وایی کاش قبول کنه چون باقبول نکردنش فقط مردم از فقر بیچاره میشن خودشون ک هیچی مهم نیست براشون 

وایی کاش قبول کنه چون باقبول نکردنش فقط مردم از فقر بیچاره میشن خودشون ک هیچی مهم نیست براشون

خودشون که آب از سرشون گذشته

مردم هم که براشون مهم نیستن 

هر کدومشون هم یه چیزی میگن اگه یه بنده خدایی هم موافق باشه و بگه به خاطر سر پا نگه داشتن کشور مجبوریم قبول کنیم انگ منافق و چرت و پرتای دیگه بهش میزنن