2777
2789

سلام مامانایی که زایمان کردید ممنون میشم راهنمایی کنید 

من سه ماهه باردارم یزد زندگی میکنم خانوادم تهران

می‌خوام اگه بشه برم تهران زایمان کنم درمورد این دکتر تحقیق کردم فقط گفتن بیمارستانایی که هم دکترم هست سزارین اول انجام میدم آتیه و عرفان هست

اونجوری که من فهمیدم بیمارستانای خصوصی تقریبا همشون مثل همن برای اینکه پول بیشتر بگیرن

بهونه پیدا میکنن بچه رو یا خودتو نگه دارن هزینه هارو هی بالاتر میبرن تا بخوان مرخصی کنم برای این استرس دارم چون بیمه هم نداریم خیلی سخته ...

و سوالم از شما دوستان اینه که بین این دو بیمارستان کدوم کادر زایمانش پرستارا بهترن... شیک بودن بیمارستان مهم نیست برام ...

اگر منظور عرفان نیایشه قیمتش با اتیه خیلی فرق داره و بالا تره 

کادرشونو نمیدونم هر دو خصوصین فکر نکنم بد باشن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بیمارستان آتیه که خیلی گرونه،بیمه هم ندارید،هزینه ش خیلی زیاد میشه

جدیدا کسی و نمی‌شناسید که رفته باشه هزینش و بپرسید برام؟چون اولش که به بیمارستان زنگ میزنی یه هزینه میگه آخرش ممکنه گرونتر میشه 

عزیزم بیمارستان آتیه که خیلی گرونه،بیمه هم ندارید،هزینه ش خیلی زیاد میشه

مثلا از اول بدونم هزینش و ببینم اگر میشه حاضرم طلا بفروشم ولی دکتر خوب و جای خوب برم🥲

جدیدا کسی و نمی‌شناسید که رفته باشه هزینش و بپرسید برام؟چون اولش که به بیمارستان زنگ میزنی یه هزینه ...

نه عزیزم،نمیدونم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
مثلا از اول بدونم هزینش و ببینم اگر میشه حاضرم طلا بفروشم ولی دکتر خوب و جای خوب برم🥲

بیمارستان خوبیه،ولی هزینه رو باید از دکترت بپرسی،چون اونجا قرار داد داره میدونه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
جدیدا کسی و نمی‌شناسید که رفته باشه هزینش و بپرسید برام؟چون اولش که به بیمارستان زنگ میزنی یه هزینه ...

ببین من خودم خیلی دنبال بیمارستان و قیمتا گشتم چون اول قرار بود تیکان باشم بعد دو روز بستری اونجا منصرف شدمم و فهمیدم میره بالا ۱۰۰ م 

بعد هر جا زنگ زدم اتیه و خاتم و اینا گفتن ۴۵ تا ۵۰ 

دکتر تو این بیمارستانا پیدا کردم رفتم صحبت کردم قیمتو یه چی حدود ۷۰ م در میاد خاتم. اتیه هم همین حدوده شاید یکم بیشتر 

یه عرفان داریم ک نمیدونم چی ب چیه یه عرفان نیایش

عرفان نیایش هم همون حدود ۱۰۰ میشه خیلی کمتر از نیکان نی 

ببین من خودم خیلی دنبال بیمارستان و قیمتا گشتم چون اول قرار بود تیکان باشم بعد دو روز بستری اونجا من ...

من اینجا تو یزد هم پرس و جو کردم کمتر از 70میشه بیمارستان خوب همون 40پنجاه ولی واقعا دودلم هم میترسم برای سزارین کردن اذیتم کنن چون میگن سخت گیرن هم برای اینکه مامانم تهران مگه چقدر می‌تونه بیاد پیشم بمونه قبل و بعد زایمان خودش زندگی داره ...واقعا دیوونه شدم انقد فک کردم😢

من اینجا تو یزد هم پرس و جو کردم کمتر از 70میشه بیمارستان خوب همون 40پنجاه ولی واقعا دودلم هم میترسم ...

اگر دکتر و بیمارستانه خوب داره هزینه ها بهتره اونحا 

اینور فقط بخاطر تهران بودنه گرونه 

برای سزارینم الان با دکتر حرف بزن مطمئن بشی قول بگیری معمولا انجام میدن 

بعد مامانا هم که بغل خونتم باشن ۱۰ روز میان دیگ بیشتر ک لازم نی من خواهرمم ده روز برا زایمان خونه مامانم بود بعد بخیه رو کشید رفت خونش دیگه ۱۰ روز رو مادرتون میتونه پیشتون باشه 

چون بالاخره یزدم شهر بزرگه مگه میشه ی دکتر بیمارستان توش نباشه ک خوب باشه 

مگر اینکه مهم باشه برات حتما تهران انجام بشه ک تهران دولتیا اعتباری نی زنده بمونی ب اجبار من میرم خصوصی و واقعا از این پولی ک قراره بدم ناراحتم 

اگر دکتر و بیمارستانه خوب داره هزینه ها بهتره اونحا اینور فقط بخاطر تهران بودنه گرونه برای سزارینم ا ...

عه شما بارداری من فک کردم زایمان کردی چند ماهه هستید؟

آره دکتر خوب هست بیمارستان خوبم هست فقط طبیعی که کمتر باشه تعدادش 

نمی‌دونم انقد این مدت دوری بهم سخت گذشت از همه لحاظ از نظر روحی همش ترس دارم وگرنه می‌دونم بالاخره این دوره هم میگذره

اگر دکتر و بیمارستانه خوب داره هزینه ها بهتره اونحا اینور فقط بخاطر تهران بودنه گرونه برای سزارینم ا ...

واقعا هم زور داره اینکه نمی‌ذارن سزارین بشی خیلی بدتر زورکی

الان شنیدم بعضی بیمارستانا شرایط طبیعی هم نداری باز اجبار طبیعی😐

عه شما بارداری من فک کردم زایمان کردی چند ماهه هستید؟آره دکتر خوب هست بیمارستان خوبم هست فقط طبیعی ک ...

اره من ماه ۶ ام

ب منم واقعا سخت گذشت ی سری مشکلا بود ک همش بیمارستان بودم ولی ب قول شما میگذره 

من هنوز دکتر مشخص نکردم تازه دنبال دکترم برا زایمان 

دکتر خودم ک تا اینحا باهاش بودم فقط نیکانه من نمیدونستم اینو بعد بستریم کرد ی شب بودم ۲۲ م درومد برام😪 دیگ نمیرم پیشش

متاسفانه هزینه ها خیلی بد بالاس 

ی بارم رفتم دولتی جنازم داشت بر میگشت 

شنیدم مادران هم قیمتش خوبه یکی اینجا گفت ۳۰ م ولی باید دکتر خوب اونجا پیدا شه