2777
2789
عنوان

کلاس نکته و تست واجبه فوووری

69 بازدید | 9 پست

من امسال ورودی یازدهمم رشته تجربی. نمیدونم برم کلاس نکته و تست یا میشه از تو کتابا نکته هارو یاد گرفت؟ اگه تجربه دارید راهنمایی کنید باید سریع تصمیم بگیرم🙏🏻

دوستان عزیزم اگر برای انتخاب رشته‌ دنبال مشاور تحصیلی هستی تا رایگان‌بهت‌مشاوره بده و با رشته ها آشنات کنه از لحاظ بازار کار و غیره 

یا اگه کنکوری هستی میخای با برنامه ریزی درس بخونی پیام بده 

۳ روز رایگان بهت برنامه میدم بعدش تصمیم میگیری بمونی یا نه

سلام کلاس نکته و تست بیشتر برای دوازدهماس. 

شما اول باید شروع کنی درس خوندن دوجلسه کلاس ببینی، چندبار هم از روی درسنامه بخونی ببینی با کدوم راحت تری، در هر صورت چه درسنامه چه کلاس کلا حدود ۳۰ درصد یادگیریه عمده ی یادگیری با تست زدنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما تمام تلاشتو بزار روی تشریحی 

اگه این ۲۰ درصدو کامل بگیری خیلی جلو میوفتی 

ولی اگه خدایی نکرده تمرکزت رو تست باشه و نهایی کم بگیری هم یازدهمو از دست دادی هم دوازدهم چون تمام انگیزت فروکش میکنه اینو طبق تجربه بهت گفتم 

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

سلام کلاس نکته و تست بیشتر برای دوازدهماس. شما اول باید شروع کنی درس خوندن دوجلسه کلاس ببینی، چندبار ...

بنظر شما از مهر تا اردیبهشت بخوام کلاس برم وقتمو تلف میکنم نه؟ تو خونه بازدهی بیشتره حس میکنم

عزیزم شما تمام تلاشتو بزار روی تشریحی اگه این ۲۰ درصدو کامل بگیری خیلی جلو میوفتی ولی اگه خدایی نکرد ...

الان که تابستونه کلاس تشریحی یازدهم میرم جمع کردم درسا رو میخوام از مهر تست بزنم ولی موندم با کلاس پیش برم یا نه

بنظر شما از مهر تا اردیبهشت بخوام کلاس برم وقتمو تلف میکنم نه؟ تو خونه بازدهی بیشتره حس میکنم

کلاس حضوری؟ بنظرم آره، کلاس آنلاین خیلی بهتره. تازه همزمان مدرسه هم بخوای بری خیلی سخت میشه...

کلاس حضوری؟ بنظرم آره، کلاس آنلاین خیلی بهتره. تازه همزمان مدرسه هم بخوای بری خیلی سخت میشه...

دقیقا ولی از قلم چی زنگ زده دیوونه م کرده انقد که میگه عقب میمونی هیچی نمیشی دو روزه تحمل کن و...😐😭