2777
2789
عنوان

خداراشکر که ازدواج نمیکنید

126 بازدید | 14 پست

چون بعدش میشین مطلقه یا بیوه دوست آشنا نگاه خوب ندارن بد قضاوت میکنن همه فوضولت میشن 

ولی اون آدمای خوبن که به حرف دیگران توجهی ندارند 

وسرشون تو لاک خودشونه همه جوری این آدمایکه انرژی مثبت میدن از شون شماره تماس بگیرین تا حال دتون رو خوب کنن چون دکتر حال خوب هستن....پشت این حرفم قصه ها دارد.....؟؟؟؟

چقدر دنیای آدم زیباست .اگه خوب ببینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه متن مسخره ای هر کی ازدواج کنه ، یا مطلقه یا بیوه میشهجمع کنین این اراجیف اینستایی رو که خوب میکنی ...

خیراینستایی نیست

اگه یه نفر ازدواج غلط کرده دلیل نمیشه بقیه هم کنن و یا ازدواج برای اونا بد باشه 

یکسری ها با ازدواج درست حتی از مجردیشونم بیشتر رشد و پیشرفت میکنن 

پس یه نسخه رو برای همه نپیچید 

اگه یه نفر ازدواج غلط کرده دلیل نمیشه بقیه هم کنن و یا ازدواج برای اونا بد باشه یکسری ها با ازدواج د ...

حرفم با اونای هست که ازدواج نمی کنن

آدم خوب باشه

ازدواج هم‌خوبه

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ