2777
2789
عنوان

با همچین پسری ازدواج میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 63 پست

اینکه گفتی ی بار بله برون و...امیدوارم باعث نشده باشه خودکم بینی پیدا کرده باشی

مواردی ک گفتی خوبن ک

اپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بهم خورده نه دوباره برنمیگردم 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

وقت بزار بشناسش عزیز دلم 

انشالله هرچی به صلاحته پیش بیاد 

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

انگار عزت نفس ندارهمن همچین حسی گرفتمازپسری که خیلی التماس کنه باهاش ازدواج کنم بدم میاد

اره این از عقل ناقص دختر پسری که دوسش دره جونش میده میگه اه اه اما پسری که مغرور تو رو هیچی حساب نمیکنه اون حس خوب میده بهت 

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

اره این از عقل ناقص دختر پسری که دوسش دره جونش میده میگه اه اه اما پسری که مغرور تو رو هیچی حساب نمی ...

پافشاری زیاد رو مخه

من داشتم خیلی اذیت میکرد

دختری ک بخوادت نیاز نیست اینقدر التماس کردن

من با کسی که اختلاف فرهنگی و اختلاف طبقاتی و اختلاف مالی و ....

باهم داشته باشیم ازدواج نمی کنم حتی اگه اختلاف سمت اون بهتر باشه یعنی با یک ادم پولدار تر از خودمم ازدواج نمی کنم 

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم