پسری که خودش تنهایی خونه بخره و ماشین داشته باشه و مهربون باسه و شما رو خیلی دوس داشته باشه حوری ک ی بار بله برون و ب هم زده باشین اما اون باز بخواد با شما ازدواج کنه و اینکه اختلاف فرهنگی داشته باشین کمی
پسره مستقل باشه
کسی که بهشت را بر زمین نیافته است ، آن را در آسمان نیز نخواهد یافت. خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است🦋
اینا معیار نیستن خود طرف مهمه ک حس خوب ازش میگیره یا نه
مهمه ...حس خوب برای جذبه برای ازدواج خیلی باید سنجیده عمل کرد ...
اولش شاید به چشم نیاد ولی بعد ها به شدت تو چشمه برای دو طرف ...
درسته هیچوقت هیچ چیز پرفکت و کاملی وجود نداره ولی گاهی یه اختلاف فرهنگی اینقدر آسیب زا میشه که نمیشه تحملش کرد و باید بهش آگاه باشیم قبل از ازدواج ،من زندگی مشترکی نداشتم ولی دیدم سر این مسائل به هم خورده زندگیا ...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پافشاری زیاد رو مخهمن داشتم خیلی اذیت میکرددختری ک بخوادت نیاز نیست اینقدر التماس کردن
اون اینجوری بزرگ شده غرورش بخاطر عشقش زیر پا بزاره بااین ذهنیت بزرگ شده تو فروشگاهی هم کارم یه پسره کار و خونه ماشین داشت قیافه معمولی جونش میداد برا دختره میگفت هرماه از درامدم پول میزنم این صاحب فروشگاه نرمال نیست کار نکن میگفت بهت ربط نداره ولی خودش عاشق یه پسره خوشتیپ مغرور ولی این شرایط نداشت جونش میداد بخاطر پسره وبامنت التماس زنش شد الان پسره دوستمو هیچی حساب نمیکنه دنبال رفبق بازی واون فقط به عنوان یه ....تو زندگیش بهش گفتم یادت اون یکی چقدر التماست وگریه میکرد برات اینم تاوانش باهام کات کرد دیگه
تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)
من با کسی که اختلاف فرهنگی و اختلاف طبقاتی و اختلاف مالی و ....باهم داشته باشیم ازدواج نمی کنم حتی ا ...
پولدار باشخصیت هم مردود براتون
تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)
ولی واقعا عزت نفس خیلی مهمه 🫠 دوست داشتن یه طرفه به درد نمیخوره. منم التماس کردن چه دختر چه پسر برا ...
خوب یکی اونجوری بزرگ شده بااینکه بی پول مغرور ویکی پر تلاش وسرمایه ای بدست اورده و خاکی وافتاده نمیشه قضاوت کرد
ببین شاید یکم بد گفته ولی در کل حرف درستی زده، خواهان کسی باش که خواهان تو باشداین دختر یه بار بله ب ...
درست میگید یه تایپیکی یه خانومی الان باهم خصوصی دوستیم یه خاستگار خوب با شخصیت باخونه ماشین وکار خوب عاشق این خانم بود التماسش میکرد گریه میکرد براش ولی خانمه دلش پیش یکی دیگه بودنتونست قبول کنه بهم زد خاستگاری وبا عشقش ازدواج کرد الان مستاجر کم پول مشکلات مالی وسه بارم خیانت کرد شوهرش بخاطر بچه اش طلاق نگرفته خیلی زن باشخصیتی من باهاش حس خوب وراهنمایی زیاد گرفتم شاید الان داره میخونه این تایپیک ببخشید خواهری بی اجازه زندگیت تعریف کردم🙏🙏🙏
تا برداشتت ازعزت نفس چی باشه میشه توضیح بدی مثلا چه کارهایی ؟؟؟