2777
2789
عنوان

دو قلو دختر پسری دارم

236 بازدید | 25 پست

شوهرم واسه سوپرایز رفته دوتا گهواره خریده یکی صورتی یکی ابی با لباس سایز یک ماهه خریده گفتم باید میگفتی صفر نه یک ماه گفت گفتم نوزاده گفتن یک ماه ببر زود رشد میکنه داره لباسارو میچینه منم هیچ منم نگاه یه سونو رفتم طهر اومدم از اونموقع تالا دراز کشیدم میترسم تکون بخورم استراحت مطلقم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای خدا

ذوق داره باباشون

خدا😍😍😍

طوری نیست عزیزم

اگه دیدی بزرگه، لباس کوچکتر بخر، لباسای بابا رو بذار وقتی اندازشون شد بپوشون😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
کلا لباسا اندازه کف دستن تازه میترسم گشادم باشه حس جالبیه ایشالله همه تجربش کنن

ای خدااااااااا😍😍😍😍😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

حالا هرکارربکنه وظیفشه

زیاد گیر نده 

دو قلوها بدنیا بیان نهایت هرکدوم ۲ کیلو بشن 

لباس چسبون ک تن بچه نمیخای بکنی 

همون یک هم خوبه 

ولی چنتا صفرم بایذ بگیری

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

اخی عزیزم. بسلامتی زایمان کنی. ان شالله خدا واست نگهشون داره... واسه منم دعاکن شوهرم راضی بشه دومی بیارم.دست راستت رو سرمن.

امضام فقط😭

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

شوهرم وقتی گفتن بابای دختر شدی داشت میمیرد از خوشحالی بعد گفت دوتاش دخترن مگه نه بعد گفت نه دخترا بابایین پسرا مامانی بعد کفت مبارکتون باشه جفتمم ک خیلی پایین بود انگار جای مناسبیه فقط استراحت مطلق باید باشم شکمم اوردم خجالت میکشم 

شوهرم وقتی گفتن بابای دختر شدی داشت میمیرد از خوشحالی بعد گفت دوتاش دخترن مگه نه بعد گفت نه دخترا با ...

خدا برات حفظشون کنه عزیزم دیگه نمیخواد انقد با جزئیات بگی از چشم بد دوری کن دختر

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم