2777
2789
عنوان

چرا با بقیه

129 بازدید | 21 پست

خوبم ولی با خانوادم ن؟ 

خانوادم ببشتر موقع داد و بیداد میکنن. بحث میکنن طوری ک همسایه ها چند ساله میشنون. 

مادرم هی تو کارام دخالت میکنه. هی میگ حتما باید ازدواج کنی از 13 سالگی تا الان هی اجبار میکنه. 

هی میگ فلان کار کن. میگ با طرف باید اشنا بشی. 

اخه چرا اجبار. تو اکثر کارام هی میگ. 

میگم راهنمایی کن 1 بار یا 2 بار بگو. نیاز نیست هی بگی. 

اکثر موقع روم عیب میزاره. میگ تنبلی. شلی. آرومی. 

میگ افسرده ای. 

میگم اره افسرده هستم. خودم قبول دارم ولی پول نداشتن برم مشاوره. دو جلسه رفتم دیگ ادامه ندادم. 

ب نظرتون با این خانواده چ کنم؟ 

پدر و مادرم مثل کارد و پنیرن. مشاور هم نمیرن

یک تحمل

دو درس خوندن

سه قبولی دانشگاه شهر دور و خلاص شدن

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میفهمم...

به خودت میای میبینی حالت کنارشون خوب نیس، دوسشون نداری فقط گاهی اوقات دلسوزی میکنی 

ک اگ باهاشون خوب نباشی عذاب وجدان میگیری، وگرن کنار بقیه بیشتر خوش میگذره حالت بهتره .....

اتفاقا دانشگاه دورم. تابستونا خونم و موقع عید

دیگه زیاد نمونده این بیست روزم تحمل کن چون این خانواده که بیست سال درست نشدن درست شدنی نیستن با احترام

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

میفهمم...به خودت میای میبینی حالت کنارشون خوب نیس، دوسشون نداری فقط گاهی اوقات دلسوزی میکنی ک اگ باه ...

وای از کجا فهمیدی؟ 

اره دقیقاااا.  یجوری حرف میزنن ک ادم بدهکار میشه و عذاب وجدان میگیره

چند سالته ؟شرایط سرکار رفتنو نداری

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

خانواده ها، دوست دارند بچه ها زودتر رشد کنند وعاقل بشن وبتونند گلیم خودشون را از آب بکشن، ولی بچه ها فکر می کنند زیاد زمان دارندو پشت گوش میندازند.

برای غریبه ها پیشرفت ما زیاد مهم نیست، برای همین همینجوری قبولمون دارند ومدارا راحت تره.

وای از کجا فهمیدی؟ اره دقیقاااا. یجوری حرف میزنن ک ادم بدهکار میشه و عذاب وجدان میگیره

چون حقی به گردنت دارن، ادم نمیتونه بیشتر حرفی بزنه، مجبوری کوتاه بیای

بعد اینا جمع میشه و تبدیل به تروما میشن.که باعث میشه یه ادم منزوی، ساکت گوشه گیربشی، خیلی فکر کنی، ذهنت خسته بشه، دلت ادم های جدید بخواد فضای سالم و شاد بخواد، اما تو عضو این خانواده ای و نمیتونی کاری کنی .....

اتفاقا دانشگاه دورم. تابستونا خونم و موقع عید

شرایطمون تقریبا شبیه

من ی مدت زبان تدریس میکردم ی مدت دستیار دندون پزشک بودم

وقتی کار میکردم و درامد داشتم خیلی کمتر حرف میشنیدم خرجمو کامل خودم میدادم تازه مثلا گهگاهی یچیزیم برا خونه میگرفتم خیلی بهتر شده یودن

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

خانواده ها، دوست دارند بچه ها زودتر رشد کنند وعاقل بشن وبتونند گلیم خودشون را از آب بکشن، ولی بچه ها ...

پیشرفت ازدواجه؟

ازدواج درست وعاقلانه، میتونه جزو پیشرفت ها باشه.

اها یعنی ادم از ۱۳ سالگی میتونه ازدواج درست و عاقلانه کنه؟