2777
2789
عنوان

چطوری برم دانشگاه وقتی همه سن هاشون کمه ولی من پیرم دیگه😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر ۳۰ سالش بود دندون قبول شد

اینطوری برای خودت بهونه نساز

موفق باشی

🌟مرا هزاران امید است و هر هزار خداست🌟جانم فدای ایران🌟هیچ می دانی فرصت و توانی که از آن بهره نمی گیری، آرزوی دیگران است؟                                          

لابد تقسیم بندی ذهنیت اینه که آدم تو ۱۸ سالگی جوونه ۲۲ پیر میشه ۲۵ میمیره

حرفی ندارم😔😂

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

والا من ۲۲ سالم بود رفتم دانشگاه ،هیچکی فکر نمیکرد ۲۲ سالمه 😅چقدر سخت میگیرید زندگیو ...

کلی از من بزرگترم تو ورودیمون  بودن ،تازه ورودی ما اصلا سنشون نسبت به ورودیای دیگه بالا نیست 😶

You're all the things I've got to remember

یکی از بهترین دوستای دانشگاهم 12 سال ازم بزرگتر بود یکی هم 3 سال، واقعا فکر میکنی 22 سال زیاده اصلا بری دانشگاه نظرت کامل عوض میشه در ضمن خیلی هم سنت خوبه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

سنتون بالا نیس....نداشتن اعتماد ب نفستوت  خیلی بالاست...

دای و زندایی دوستم بالا ۵۵ سال هردو دانشجو ان....شوهر دوستم بالا ۵۰ سالشه ترم اخر کارشناسی اتاق عمل....خاهرم واسه تربیت معلمی میخوند....مزگف همه خانمای سن بالا هستن