2777
2789
عنوان

این پسرفضولم مخم رو خورده

160 بازدید | 17 پست

میرم اتاق مث جوجه اردک دنبالم میاد میرم دستشویی یه مقدار دیر میکنم در میزنه مامان چیکار میکنی 

میرم اتاق شلوار عوض کنم دنبالم میاد باید حتما در رو قفل کنم 

الان ی دقیقه رفتم اتاق دراز کشیدم تا اومدم بیرون گفت مامان چیکار میکردی  و رفت تو اتاق رو گشت 😐بچه هم نیس شش سالشه این چرا اینجوری میکنه رو مخمه

😂گوگولیییی

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂گوگولیییی

خیلی رو مخه اب میخورم چی میخوری مامان

قرص میخورم چی میخوری  

نون خالی میخورم چی میخوری 

گشنش هم نیس همین یک ساعت پیش صبحونه خورد

راه میرم داری چیکار میکنی مامان 

بچه ولم کن چیکار به کارا من داری اخه🤦🏻‍♀️

خیلی رو مخه اب میخورم چی میخوری مامانقرص میخورم چی میخوری نون خالی میخورم چی میخوری گشنش هم نیس همی ...

😂آخییی تنهاس خب میخواد سرگرم بهش حوصلش سر رفته مهدی جایی نیس بزارینش؟

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

بچه ن دیگه

تازه برق که قطع میشه همش رو سرو کول منه

هرجا باشم ول کنم نیست

کارتونا شو میاد تو اشپزخونه تعریف میکنه

تازه دخترمم هست

مدام دارن دوتایی تعریف می کنن

بعد دارم ظرف میشورم یهو یاد چیزی میفتم  دخترم میگه چی شد خندیدی

چی شد یهو قیافه ت رفت تو هم....❤️

😂آخییی تنهاس خب میخواد سرگرم بهش حوصلش سر رفته مهدی جایی نیس بزارینش؟

داداشش هس تنها نیس این فقط فضول کارا منه  😐با داداشت بازی کن دیگ همش دخالت به من میکنه

داداشش هس تنها نیس این فقط فضول کارا منه 😐با داداشت بازی کن دیگ همش دخالت به من میکنه

😂😂

خدا حفظشون کنه براتون✨سایه تون همیشه بالا سرشون باشه 🌿