شوهری که بنظرش خوشگل نیستی هیچ جوره به چشمش نیای حتی یبارم نازتو نکشیده باشه چون خودشو سر میبینه ولی متعهد یا شوهری که قبول داره توزیباهستی و جز خوشگلا حساب میشی بارها پشتت دراومده باشه جلو بقیه و نازتم بکشه اما گاهی شیطونی کنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هیچ کدوم،انتخاب بین بد و بدتر،ببخشیدا انگاری مثلا بگی بین دونفر که یکیشون زیاد بهم گند میزنه و اون یکی کمتر بهم گند میزنه کدومو انتخاب کنم!!!😐حالا من اون کلمه ی اصلیشو نگفام
تو هر شرایطی که هستم تو همون شرایط میمونم با هر اجباری چون این انتخاب تهش تو باخت میدی با هردوشون ،چون هم نادیده گرفتن اون بعد ازدواچ به این سادگی نمیمونه به هزارتا چیز دیگه کشیده میشه هم شیطونی کردن اون شک نکن تهش به خیانت میرسه و دوروز دیگه مطمئن باش یا تاپیک میزنی شوهرم منو دوست نداره واسخ زندگی خرج نمیکنه تو خونه بداخلاق کتکتم زد فلان،یا میخوای بگی خیانت میکنه!