2777
2789

از یکماه قبل میخواستم بخرم  گفت خودم واسه تولدت میخرم منه بدبختم یک ماه منتظر و چشم به راه🥲

دیروز تولدم بود دستش درد نکنه یه شاخه گل برام خرید شامم پیتزا خرید هیچ حرفی از هدفون نزد

منم هیچی نگفتم

از اون وقتم هروقت میگم‌پول بده یا فلان چیز و لازم دارم میگه شاخه گل و خریدم صد و پنجاه پیتزا هم شد سیصد 😐🥲

گفتم بجا هدفون پولشو میدی بیشتر لازم دارم 

باز گفت پس اون شب پیتزا چی😐

حالا بازم خداروشکر

هدفون خوب نیس

بگو طلا بخره

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خریده دستش درد نکنه چرا منت حتما لازم بود بگه چقدر خریده ؟

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

اونم حتما میخره میگم یه تمن بده شلوار بخرم نمیده

🥲🥲🥲

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

طرف صدوپنجاه براش خیلیه هی حسابش میکنه شما میگی طلا بخر ؟؟!!!

هعب💔