2777
2789
جاریم از فرش به عرش رسوند برادر شوهرم رو پت به پاش کار کرد نخورد نپوشید آخرش شد این

منم همینطور، از اول شغلی نداشت من بهش قرض دادم تا بتونه کار کنه،تمام این سالها پا به پاش کار کردم، حتی گاهی بیشتر، ولی تهش چی شد؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه من قطعا میرم، با همه چیز ساختم مگه اینکه درست بشه ولی خیانت دیگه قابل تحمل نیست، خیلی حالم بده، ه ...

وقتی میگی حالم بدبا تمام وجودم میتونم حسش کنم

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
نمیدونم عکس هایی که از گوشیش گرفتم برای اثبات خیانت فایده داره یا نه

عزیزم میخوای به کی ثابت کنی ..واسه این مردها صیغه هم آزاده..تو هرچی داره رو ازش بگیر..مهریه ت چقده؟ 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
عزیزم میخوای به کی ثابت کنی ..واسه این مردها صیغه هم آزاده..تو هرچی داره رو ازش بگیر..مهریه ت چقده؟

مهریه ام که خیلی سنگینه 1000 تا سکه و 150 مثقال طلا و 3 دنگ خونه و... ،میدونی حق طلاق هم دارم ولی سه تعهد ازم گرفته در صورتی استفاده کنم که سو رفتار داشته باشه، برای اثبات سورفتارش نیاز دارم 

مهریه ام که خیلی سنگینه 1000 تا سکه و 150 مثقال طلا و 3 دنگ خونه و... ،میدونی حق طلاق هم دارم ولی سه ...

ببین من اگه جات بودم میزاشتم اجرا ،حساباشم میبستم ،ممنوع الخروجم میکردمش ،زندانم راه داشت مینداختمش ..من ۱۴ سکه مهرمه تنها راه عذاب دادن خیانتش از همین راه بودکه متاسفانه با اینکه وضع مالی خوبی نداره این حدود و میتونه جور کنه بده ..واقعا خوش بحالت کاری کن به پات بیفته ،واقعا مهریه اینجور وقتها خیلی بدرد میخوره،حالا که تعهد گرفتی پس دنبال راهی باش که بتونی اینکاروانجام بدی ،از وکیلی کسی تو همین نی نی سایت راهنمایی بگیر ببین چه میگن ،خدا کنه بتونی تلافی اشکات و غمات  و سرش در بیاری 

ببین من اگه جات بودم میزاشتم اجرا ،حساباشم میبستم ،ممنوع الخروجم میکردمش ،زندانم راه داشت مینداختمش ...

نداره که بخواد بده ولی واقعا حقشه هرچی داره ازش بگیرم، واقعا اذیتم کرد، سر کوچیکترین چیزها ازارم داد، یه مقدارش توی تاپیکام هست، دیگه این کارش هم که نابود نابودم کرد...